facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kanocentrum Ammerse Boezem

Kanocentrum Ammerse Boezem

Info

Je kunt u met de kano, kajak, fluisterboot of step op en langs het water op ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes van Gorinchem tot Kinderdijk.

Geschiedenis

Je kunt u met de kano, kajak, fluisterboot of step op en langs het water op ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes van Gorinchem tot Kinderdijk.

Adres: Sluis 19, 2964 AR Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0612762624
Stad: Groot-Ammers
Route: Sluis 19
Postcode: 2964 AR


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:30
Dinsdag: 09:30 - 21:30
Woensdag: 09:30 - 21:30
Donderdag: 09:30 - 21:30
Vrijdag: 09:30 - 21:30
Zaterdag: 09:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Kano Groot Ammers, Kanoverhuur Giessenburg, Kanoverhuur de Molentocht, Kanoverhuur Alblasserwaard, Kano huren Gorinchem, Kano Biesbosch, Kanoverhuur Alblasserdam, Kanoroute Kinderdijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuinvereniging Het Lijsternest Speeltuinvereniging Het Lijsternest 945 meter Leuke Speeltuin voor kinderen tot en met de basisschool, met toezicht houders en ook ...
Matchcraft Fishingtackle Matchcraft Fishingtackle 991 meter The facebook page of Matchcraft Fishingtackle On this page there will be updates on e...
Vierdaagse Alblasserwaard Vierdaagse Alblasserwaard 2 km De Vierdaagse Alblasserwaard wordt georganiseerd in de week van Hemelvaartsdag. Leuk ...
Recensies
Zeer goed geholpen. We stuurden de dag voordien of het mogelijk was om met ons hondje te kunnen varen. Dit was niet alleen mogelijk, ze suggereerde ook meteen om 's morgens te komen voor ons hondje gezien de warmste periode 's middags is. We werden dus heel vriendelijk verder geholpen. Mooie omgeving :
Mooie omgeving, fijne kano's en een enorm gastvrije eigenaresse! We kwamen met een groep van 29, er werd fijn meegedacht. Zeker een aanrader.
Gisteren een hele dag gaan kanoën op de Alblasserwaard. Vanaf Groot Ammers naar Ottoland naar Goudriaan. Daar lekker op terras gezeten bij Het Raadhuis en toen weer richting Groot Ammers. Fijne service, goede prijzen en vriendelijke mensen bij Kanocentrum Ammerse Boezem. Mooie rustige omgeving met veel groen, boerderijen en natuurlijk molens. Absoluut een aanrader voor een leuk dagje uit!
Hartelijke ontvangst. Prima materiaal en heel nuttige instructie. Mooie plek om een tocht te beginnen, je vaart meteen langs een rij molens en daarna kun je nog veel verder door het fraaie polderlandschap. Echt een aanrader.
Heerlijk gevaren met de fluisterboot door de Ammerse boezem. We werden gastvrij ontvangen door de eigenaresse en haar man, kregen uitleg over het hoe en wat van de boot en de route. Alles was goed geregeld en gastvrij. De fluisterboot is met recht een fluisterboot, je hoort hem zo goed als niet. Het is een prachtig gebied en je kunt hier heerlijk varen, zeker een aanrader!
Echt een aanrader! Heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving. Goede kano's voor een geschikte prijs. Een hele enthousiaste en behulpzame gastvrouw, zorgt voor een leuke sfeer. Een uitje dat voor herhaling vatbaar is!
Vriendelijke en behulpzame eigenaars, leggen alles goed uit. Ook met een duidelijke route beschrijving op pad gestuurd. Zeker een aanrader
Super ervaring gehad. We zijn erg goed geholpen door een lieve mevrouw die met veel plezier en enthousiasme haar werk deed. De omgeving en de vaarroute zijn fantastisch mooi. Ik raad dit 100% aan.
Vertaald door Google Het was een leuke ervaring. We hadden een tour van 3 uur met een prachtig Nederlands landschap. Zeker het proberen waard! We konden niet online reserveren, dus kregen we een paar uur later een telefoontje. Wilma is een zeer vriendelijke persoon. Ze gaf ons duidelijke uitleg en een beetje geschiedenis van de omliggende plaats. Origineel It was a nice experience. We had a 3 hours tour with beautiful Dutch scenery. Definitely worth a try! We couldn't make a reservation online, so we received a call a few hours later. Wilma is a very friendly person. She gave us clear explanation and a bit of a history of the surrounding place.
Vertaald door Google Heel professioneel en vriendelijk en wat ons betreft ook nog eens heel goedkoop. Mooie routeaanbeveling. We kunnen het alleen maar aanraden! Origineel Sehr professionell und freundlich und aus unserer Sicht auch sehr preiswert. Schöne Routenempfehlung. Können wir nur empfehlen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid