facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamps de Wild BV

Kamps de Wild BV

Info

Postbus 241, NL-6900 AE Zevenaar

Geschiedenis

Kamps de Wild is een moderne distributeur van landbouwmachines. Binnen Kamps de Wild werken 40 personen in vijf verschillende disciplines:
- verkoop;
- onderdelendistributie;
- service support;
- logistiek;
- administratie.

We importeren op exclusieve basis de Duitse merken CLAAS en AMAZONE.
Daarnaast verzorgen wij de internationale distributie van onze eigen merken KAWECO en WEED-IT.
Wij distribueren deze machines via gespecialiseerde dealernetwerken in binnen- en buitenland. U vindt nadere informatie over de merken onder de speciale buttons op deze site.

We zijn een moderne distributeur die efficiënte distributie combineert met een maximale ondersteuning van onze dealers en eindgebruikers.

Onze commerciële afdeling met 5 product managers en 9 buitendienstmedewerkers zorgen voor een uitstekende commerciële ondersteuning van onze dealers. Onze mensen hebben vrijwel allemaal een agrarische achtergrond en kennen de praktijk als hun broekzak.

Onze service support afdeling biedt niet alleen telefonische en internet support, maar beschikt ook over een aantal goed geoutilleerde serviceauto's voor fysiek support bij de dealer en klant op het erf.

De onderdelendistributie geschiedt gedeeltelijk direct vanuit onze leveranciers, maar we beschikken ook over een modern onderdelenmagazijn, waar dealers en eindgebruikers cruciale onderdelen voor hun machines kunnen afhalen, ook in het weekend en 's nachts.

Onze marketingafdeling ondersteunt onze dealers met onder andere advertentiecampagnes, beurzen, financieringsprogramma's.

Kamps de Wild staat dicht bij de markt. We zijn een actieve partner voor onze dealers. Door de intensieve contacten met onze dealers worden we beide beter. Ook participeren we actief bij een aantal van onze grote dealers.

Met deze strategie kunnen wij maximale support voor ondernemers in de groene sector garanderen.



"Kamps de Wild BV is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines. Sinds 1919 staan wij voor kennis van én passie voor de landbouwtechniek. We zijn een moderne distributeur, die specialisme combineert met lokale aanwezigheid en daarmee maximale ondersteuning biedt aan onze dealers en eindgebruikers. Kamps de Wild heeft 3 vestigingen in Zevenaar, Veghel en Valkenburg.Onze vestiging in Zevenaar is distributeur van o.a. de merken CLAAS, AMAZONE en Schmotzer voor geheel Nederland. Ons goed getrainde, enthousiaste team werkt samen met ons uitgebreide dealernetwerk, waardoor onze landbouwmachines door Nederland worden gedistribueerd. Kamps de Wild BV maakt onderdeel uit van Royal Reesink."
Adres:
Telefoonnummer: 0316-369 111
Stad: Zevenaar



op zoek naar gerelateerd: Kamps de Wild occasion, Landtech Veghel, Kamps de Wild vacatures, Kamps de Wild Tijnje, Kamps de Wild Facebook, Kamps de Wild sibbe, Landtech Zuid, Reesink Zevenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landgoed Huis Sevenaer Landgoed Huis Sevenaer 1 km Geweldig mooie accommodatie, pareltje in de stad
Waterbuffelboerderij Arns zevenaar Waterbuffelboerderij Arns zevenaar 3 km Ook mijn Kleinzoons genoten enorm, vandaag 31 juli er weer geweest...heerlijke plek.....
Recensies
Goed geholpen vriendelijke mensen. En koffie
Top bedrijf met top merk! CLAAS!
Mooi bedrijf met goede kwaliteit's producten
Top feest 100 jaat kampsdewild
Nooit meer terug komen hier
Mooie ruime zaak.
Super bedrijf
Vertaald door Google Als u enorme landbouwmachines wilt die lang meegaan tegen redelijke prijzen, dan is dit de plek voor u Origineel If you want huge agracultural equipment that lasts at reasonable prices, this is the place for you
Vertaald door Google Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Zeer snel lossen! Zeer aardig en behulpzaam personeel, zeer snel lossen! Origineel Very kind and helpful staff! Very quick unloading! Bardzo miły i pomocny personel, bardzo szybko rozładunek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid