facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kampioensshirt

Kampioensshirt

Info

Worden jullie bijna kampioen? Ga dan voor de kampioensshirts!
Meer informatie via www.kampioensshirt.shop



"Bij Douche Kampioen vindt u de beste producten voor de voor de scherpste prijs. Bij ons kunt u ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden. Wij hebben namelijk een directe samenwerking met de grootste fabrikanten en hebben speciaal voor u de beste producten geselecteerd die wij i.c.m. een uitstekende service tegen de laagste prijzen kunnen aanbieden aan u!Alle producten van Douche Kampioen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en geleverd in een nette verpakking. Bestel makkelijk en snel via uw onze website en profiteer van een snelle service. Wij wensen u alvast veel plezier!"
Adres: van't Hoffstraat 111, 2665 JL Bleiswijk
Telefoonnummer: +31103074853
Stad: Bleiswijk
Route: van't Hoffstraat 111
Postcode: 2665 JL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wesseling en Bos, FENOMÉ Badkamerspiegel, Wesseling en Bos review, Wesseling en Bos Badmeubel, Simpel gereedschap, Wesseling & Bos London, Wesseling en Bos EUPHORIA
Recensies
Super blij met ons nieuwe badmeubel, goede kwaliteit en super service. Klantvriendelijk staat hoog bij ze. We raden ze aan bij iedereen.
Super bedrijf. Alles is netjes op tijd geleverd. Alleen de spiegel was niet na behoren. Vervolgens een mail gestuurd binnen een dag reactie en we konden de nieuwe spiegel zo ophalen in Bleiswijk. Super service verlenen ze zonder gezeur of problemen. We hebben de inbouw douche kraan, was tafel kraan, de spiegel en de douchewand bij hun besteld en het resultaat is super mooi geworden.
De Fenome badkamer spiegel 80cm besteld. Prijs kwaliteit is niet echt in verhouding. Spiegel is gammel en de afwerkings rand niet netjes En krom. Achterplaat van de spiegel hangt er los achter deze heb ik zelf hersteld want Kon deze spiegel helaas niet retour doen omdat de kinderen van de verpakking al een hut hadden gebouwd. Ook had ik hier al het badmeubel London 80cm besteld. Deze had 3 weken levertijd. Oke kan gebeuren werd daar netjes over geinformeerd.. Maar ook deze is niet zoals omschreven. Daar staat ruime lades.. nou je kunt er geen fohn in opbergen. Bevestigen gaat doormiddel van 4 gaten waarin je niks meer kunt stellen.. kortom... ik ben wel teleurgesteld over de producten.
Slecht bedrijf, 23-4-2022 Badkamerspiegel besteld en betaald, wordt plotseling geleverd na een mailtje vanaf mijn zijde op 8-7-2022. Bij het uitpakken bleek de spiegel beschadigd, een zeer slechte afwerking heeft en on voldoende montage punten heeft. Direct via de mail gevraagd deze spiegel terug te nemen, kreeg geen antwoord. Nadat ik achter het 06 nummer kwam en belde kwam er actie. Het desbetreffende bedrijf werk onder de vlag USK bv. Op 19-7-2022 bericht dat het retour pakket was ontvangen en dat het betaalde bedrag binnen 14 dagen zou worden terug gestort. Na maandag 8-8-2022 maar weer eens een mailtje te sturen over nog niet terug gestorte bedrag, kwam uiteindelijk vandaag op 10-8-2022, 22 dagen later is het terug gestort.
Wastafelset besteld, was een klein bezorgissue maar het bedrijf heeft heel heel erg netjes en snel hersteld. Ik ben erg tevreden over het bedrijf, de spullen en de kwaliteit. Ik zou er zo weer bestellen!!
Zeer teleurstellend, wij hebben vast de Spiegel gekregen die al was teruggestuurd door Piet Mul. Ook wij wachten op de terugbetaling 7 September had het geld op de rekening moeten staan. Helaas geen betaling ontvangen en geen reactie op herhaaldelijk verzoek per email. Ook het mobiele nummer geprobeerd geen reactie….
Supersnelle levering, ik had de badkamermeubel besteld en werd hetzelfde dag bezorgd.
Snelle levering, super mooie badmeubels ontvangen!
Wat een top service, had een bestelling geplaatst waarvan 1 ding niet gelijk leverbaar was. Werd gebeld met die mededeling en werd mij gelijk een andere optie aangeboden. Zelfde dag nog terug gebeld wat betreft de planning van levering. Kan mij totaal niet vinden in de bovenstaande reviews. Heel tevreden, mooie producten en goede prijs!
Wij zijn zeer fijn en goed geholpen door Bram van Douche Kampioen! Na een drietal teleurstellende ervaringen bij andere zogenaamde "badkamerspecialisten" heeft Bram van Douche Kampioen door goed naar onze wensen te luisteren, samen met ons, onze droom badkamer samengesteld. Wij kijken terug op een hele fijne middag bij Douche Kampioen en vooruit naar het moment dat onze droom badkamer geïnstalleerd wordt en we hem kunnen gaan gebruiken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid