facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamphuis Verswinkel

Kamphuis Verswinkel

Info

Elke dag verse groenten, fruit, aardappels, brood en vlees. Specialiteiten zijn de diverse huisgemaakte maaltijden, soepen en salades uit eigen keuken. Verder biedt de winkel een gevarieerd assortiment voor de dagelijkse boodschappen.



"Dagverse groenten, fruit en aardappels van Groningse bodem. Specialiteiten zijn onze huisgemaakte maaltijden, stoofgerechten én soepen. Elke dag ruime keuze!De verswinkel biedt verder een afwisselend en gevarieerd assortiment met o.a lokaal boederijvlees, brood van de bakker en biozuivel.Voor de lekkere trek hebben we ook een royaal assortiment noten, chocolade, crackers en Hoeksche chips ook rechstreeks van de boerderij!Informeer gerust als je naar iets specifieks op zoek bent, wij denken graag mee!"
Adres: Noorderweg 18, 9804 RM Noordhorn, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594-500413
ln.reobetneorgwu@ofni
Stad: Noordhorn
Route: Noorderweg 18
Postcode: 9804 RM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00

Recensies
Erg leuke plaatselijke winkel met een veelzijdigheid aan streekproducten! Ontzettend veel vers fruit en brood, maar ook heerlijke soepen en broodjes. Hier werken erg behulpzame mensen die met veel plezier over hun producten vertellen. Ondanks dat het assortiment op eerder genoemde producten na relatief klein is Dit is geen supermarkt kun je hier alsnog heel veel leuke en vooral lekkere en verse producten kopen!
Prima dorpswinkel. Met uitgebreide streekproducten. Maar ook veel groente en fruit. En eigen gemaakte conserven.
Lekkere verse maaltijden naast alle andere dingen
Leuke winkel met een divers assortiment aan verse en natuurlijke producten. Van verse fruit, verse groenten tot aan huisgemaakte soepen en vlees van het boerenland.
Ruime keuze en stabiele kwaliteit, ook voor de wat luxere producten een aanrader! Klantvriendelijk zeker ook en vaak kan je even wat proeven :-
Goede verse producten. Leuk assortiment en zeer vriendelijke bediening.
Mooie winkel en van alles te koop. Vooral ook streek producten...
Altijd uitstekend groente en fruit, we komen er wekelijks hiervoor. Prima service en goede prijsstelling.
Super gezelige winkel ga er altijd met plezier heen en word snel en goed geholpen oftewel topwinkel
Heerlijk zo'n dorps winkeltje met bijna alles, wat je in de supermarkt weleens vergeet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid