facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamphoven Huisartsenpraktijk J

Adres: Mgr. Leijtenstraat 86 , Breda 4817 JC, NL
Telefoonnummer: 076 521 6733
Stad: Breda
Route: Mgr. Leijtenstraat 86
Postcode: 4817 JC



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe huisarts Breda, Huisarts Korrel Breda, Huisarts Adriaansens Breda, Huisartsenpraktijk Valkenburg Breda, Huisarts Janssen Breda, Huisarts Breda nieuwe patiënten, Huisarts Centrum, Huisartsen Zorggroep Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goyarts C W Goyarts C W 773 meter
Majdandzic Huisartsenpraktijk Majdandzic Huisartsenpraktijk 1 km Erg fijn, arts luistert goed en er zijn weinig tot geen wachttijden.
Huisartsenpraktijk Perrée-Leemans-Harting Huisartsenpraktijk Perrée-Leemans-Harting 2 km Heel vriendelijk, je wordt serieus genomen en goed geholpen!
Huisartsenpraktijk Gabriels Huisartsenpraktijk Gabriels 4 km Bel om 8:30 op voor een afspraak, kan niet komen ze zitten vol niet normaal ik verga ...
Recensies
Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die dokter kamphoven een negatieve review kunnen geven. Ik ben een tijd aan het zoeken geweest naar een goede huisarts die je mening en verhaal serieus neemt, je niet afwimpelt met het advies om pijnstillers te nemen en medeleven toont. Dokter kamphoven is zonder enige vorm van hyperboliseren de beste huisarts die ik ooit heb gehad of gekend. Gezien ik jarenlang in verschillende takken van de gezondheidszorg werkzaam ben zegt dit zeker wel wat. Dokter kamphoven is een enorm kundige, vriendelijke en oprechte man. Ik kan eenieder aanraden zich hier in te schrijven.
Wij komen al jaren bij de huisartsenpraktijk van Dr. Kamphoven en gaan hier niet meer weg. Wat een fijne en betrokken huisarts. Ondanks de druk die er ligt op de huisartsen, geeft Dr. Kamphoven je altijd de tijd en ruimte om rustig je verhaal te doen. Bij onze kinderen is hij ook heel betrokken en geduldig. Ook de assistentes helpen goed en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn ontzettend tevreden. Dit is nog een huisarts zoals we die vroeger al kenden. Geen groot anoniem gezondheidscentrum, maar een betrokken huisarts die zijn patiënten nog écht kent.
Dit is de beste huisarts die ik ooit gehad heb. Dr. Kamphoven neemt de tijd voor je en geeft je echt de aandacht. De assistentes aan de telefoon zijn geduldig, vriendelijk en hulpvaardig met bijzondere complimenten voor Kimberley! Telefonische bereikbaarheid is soms een aandachtspunt maar ik heb dat eigenlijk bij iedere huisarts ooit gehad.
Wij zijn al jaren zeer tevreden patiënten van Dr. Kamphoven. De kindjes gaan graag naar de huisarts, dat komt mede door het feit dat de huisarts heel kindvriendelijk is. Dr. Kamphoven denkt graag mee, en legt een diagnose heel duidelijk uit! Wij raden onze vrienden buren en kennissen onze huisarts altijd aan! Groetjes Amira & Noor!
afspraak maken is onmogelijk , ze geven te kennen dat ze het super druk hebben. , je krijgt een bandje te horen wie je bij spoed moet bellen , daarna word de verbinding verbroken. schandalig zorg in nederland....
Verkeerde beroep gekozen, nonchalant en arrogant...
1 van de verschrikkelijkste huisartsen die je maar kan treffen.
Bijzonder slechte ervaringen
Een hele fijne dokter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid