facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kampert Metaalbewerking

Kampert Metaalbewerking

Info

Wij zijn gevestigd in Harskamp en zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van draai- en freesonderdelen, zowel serie als enkel stuks. We produceren onderdelen zoals voor machine- en apparatenbouw, matrijzenbouw, truck- en tractorpulling,autotuning enz

Geschiedenis

Wij zijn gevestigd in Harskamp en zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van draai- en freesonderdelen, zowel serie als enkel stuks. We produceren onderdelen voor machine- en apparatenbouw, matrijzenbouw, truck- en tractorpulling, autotuning enz. Dit alles word vervaardig op een DMC70V met pallet wisselaar ( X700 Y550 Z500)
en op een Baron Max (X220 Z800, doorlaat: 52). Tevens doen wij ook verschillende laswerkzaamheden zoals raamwerken, steigerbokken, frames enz. Ook oppervlaktebehandeling kunnen wij voor u regelen, zoals anodiseren en verzinken.



"In deze onderneming richten we ons op CNC verspanen de bouw van machine/apparaten, reparatie werk, assemblage van componenten en maatwerk laswerk. Met onze jarenlang ervaring op deze vakgebieden kunnen wij als gedreven en enthousiaste team u aanvragen professioneel realiseren. We bewerken zowel metalen als kunststoffen ."
Adres: Molenweg 95, 6732BJ Harskamp, Gelderland, Netherlands
Stad: Harskamp
Route: Molenweg 95
Postcode: 6732BJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
bij Kampert mijn rem trommels laten uitdraaien voor een schappelijke prijs en vriendelijk geholpen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kampert Metaalbewerking met het openbaar vervoer


Harskamp, Centrum 390 meter
652
Harskamp, Centrum 410 meter
652

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid