facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kampen Zuid railway station

Geschiedenis

Kampen Zuid is a railway station in the Netherlands, located on the Lelystad–Zwolle railway, also known as the Hanzelijn. The station is located in the south of Kampen, Overijssel.The station opened on 9 December 2012, with there being 2 platforms and 2 tracks. InterCity trains from The Hague and to and pass through the station on the middle tracks.Earlier stationBetween 1 October 1913 and 15 May 1934 there also was a station called Kampen Zuid. This was at the end of the Kampen - Hattem railway line, which connected with the Zwolle - Apeldoorn railway line in Hattem.Train services, the following train services call at this station: 2× per hour local Sprinter service The Hague - Leiden - Amsterdam - Almere - Lelystad - ZwolleBus services 11. Kampen Zuid Station - Flevowijk - Hagenbroek - Kampen Station 12. Kampen Zuid Station - Bovenbroek - Kampen Station

Adres: Kampen
Stad: Kampen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Station Kampen Zuid (hoofdbetekenis) Station Kampen Zuid (hoofdbetekenis) 7 meter Mooie station, maar het is erg koud in de winter. Bijna geen muren dus er komt veel w...
Station Kampen Zuid Station Kampen Zuid 12 meter Mooi gebouw. Toilet en twee liften. Aldi, AH, Kruidvat en Spareribs Express om de hoe...
Kampen railway station Kampen railway station 3 km Het betere station van Kampen. Trein rijd bijna altijd.
Recensies
Dit station is het ergste tochthol van Nederland. Niet alleen ligt het bovenop een dijk, er is ook geen enkele poging gedaan de altijd harde wind ook maar enigszins te belemmeren. De enige beschutting is een klein plekje bij de ingang van de lift.
Mooi gebouw. Toilet en twee liften. Aldi, AH, Kruidvat en Spareribs Express om de hoek in het WKC. Voor de ingang van het stationsgebouw staat een kiosk. Nooit druk, weet ook niet echt op die vaak open is.
Waardeloos, Significant gebrek aan Saul Goodman. Volgende keer meer Breaking Bad en minder sprinters :
Lift is altijd maar ook echt altijd stuk. Dus mensen kijk uit vooral met rolstoel is dit echt niet OKÉ IK HEB DIT vaker gemeld.
Altijd vies, wordt te weinig schoongemaakt vooral de spinnerag e.d. tegen de ramen, slechts 1 automaat!!, te weinig plek om te zitten en geen enkele maatregel genomen om de wind bij zo'n verhoogd station te beperken. Wel ideaal is dat er vrij veel parkeerplaatsen zijn voor de P&R; de vraag is wel of het genoeg blijft als er in de toekomst een winkelcentrum vlak bij komt.
Wat een koud en kil station! Ik vraag me telkens af of het nog afgemaakt moet worden. Op de perrons is er weinig goede schuilgelegenheid voor regen en dergelijke. De luifel van het gebouw zelf is te weinig om te schuilen. De wind waait met een rotgang door het trappenhuis en vanonder de luifel. Bij Dronten ongeveer hetzelfde "probleem". De liften blijken vaak defect te zijn.
Op dit station wil je echt niet stranden of langer dan 5 minuten willen wachten. Het is er behoorlijk kil en ziet er verlaten uit. Nergens is er een kiosk aanwezig om warme dranken / snacks te halen. Het is hier altijd koud en staat veel wind. Mij niet meer gezien op dit station.
Maar 1 ns automaat. In de spits dus niet te doen om je ov daar op te laden. Koud, wind blaast je bijna het perron af en het is er vies omdat er in de hoeken mensen urineren. Ns doe er iets aan.
Prima station alleen als het koud is niet te doen volg het voorbeeld van zwolle, houten bankjes. En tja aan de wind valt dan weinig te doen.
Gezellig en er komen steeds meer winkels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid