facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kampen kiek'n

Kampen kiek'n

Info

Deel uw foto's en of video's van Kampen en omgeving en laat anderen meegenieten bij Kampen kiek'n.

Geschiedenis

De verzamelplaats om actuele en mooie,af en toe een oude foto's te plaatsen en te delen,van en voor iedereen.

Kortom het Kamper e.o. foto album.



"Van woensdag t/m zondag geopend voor een overheerlijk Thais diner in het restaurant. Ook is onze afhaal vanaf 17uur geopend."
Adres: Kampen
Stad: Kampen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maarten's travels Maarten's travels 421 meter Follow My travels throughout Europe and get inspired to join in one of these tours or...
Recensies
Wat een top restaurant! Wij kozen voor het 3 gangen verrassing menu en gaven aan wat wij liever niet aten. Hier werd goed rekening mee gehouden. Super vriendelijke medewerkers die alles goed uitleggen en de tijd nemen. Het eten is hier erg mooi opgemaakt en is echt heerlijk. Buiten dat om is de inrichting erg sfeervol en heb je mooi uitzicht over de ijssel.
Heerlijk gegeten! We hebben een verrassingsmenu besteld en waren ook echt verrast! Zeker niet goedkoop, maar wel het geld waard. Heerlijke wijnen erbij, we komen zeker terug.
Had gisteren voor het eerst hier eten afgehaald. Toen ik binnen kwam zat het lekker gezellig vol en ziet het er ook knus uit van binnen ook ruim, niet te groot en zeker niet te klein. Ik had van te voren al gekeken wat ik graag zou willen bestellen. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen, bestelling werd opgenomen en werd ook uitgenodigd om aan de bar te zitten. In de tussentijd dat ik wachtte iets te drinken besteld. Heb eventjes moeten wachten, maar zeker niet te lang. Hierdoor weet je tenminste dat wat je krijgt ook echt vers is. Voor mijn bestelling heb ik ook gevraagd of het pittig mocht, dat was geen probleem en kreeg zelfs een bakje mee voor extra spicy. Thuisgekomen zat het heel mooi verpakt. En het belangrijkste: het was super lekker! Had rijst met garnalen en groentes, en het was echt perfect. Ik ben dus ook zeker van plan hier vaker te halen en ook om er een keer zelf te eten.
Hier wil je zijn! Een hartelijk ontvangst aan de deur, de jassen worden van jullie aangenomen en aan tafel krijgt je met je eerste drankje een schaaltje kroepoek. De bediening is ontzettend vriendelijk en attent. Tussen de gangen door heb je precies genoeg tijd om het eten wat te laten zakken. Het eten is echt heerlijk; het vlees mals, de gerechten smaakvol. Als ik één minpuntje moet benoemen, is het wat ons betreft de akoestiek.
Heerlijk gegeten, authentieke Thaise smaaksensatie, ik was weer even helemaal terug op Koh Samui. Bediening is geweldig zorgzaam, let op je , verzorgt je en gooit er een vleugje humor bij. Zeker een aanrader om hier een geweldige leuke avond te hebben met heerlijk eten! Reserveren Noodzakelijk want deze gelegenheid zit altijd volgeboekt!
Onwijs lekker gegeten. We hadden het 4 gangen verrassingsmenu van de chef en het was echt fantastisch. De bediening is erg vriendelijk en weet ook veel van de gerechten af. Bij elke gang gaven ze een korte uitleg van wat er precies op tafel stond. Al met al echt genoten van dit eten. We komen hier absoluut nog een keertje terug :
Afgelopen weekend hier gegeten met 6 personen. We hadden het verrassingsmenu besteld! Wat hebben we een fantastische beleving gehad! Het eten overtrof alles! Heerlijk, geen andere woorden voor. De bediening uiterst vriendelijk en alles wat op tafel werd gezet, kregen we uitgebreid over verteld! Top! Lieve mensen van Madame Som Tam, ga zeker zo door!
Heel erg lekker eten hier met uitgebreide uitleg bij elk gerecht, ook kinderstoel aanwezig en kleur potloden en kleurboek. Wel wat dromerig personeel ,dat wat afwezig leek. Verder een echte aanrader
Authentiek Thaise keuken voor de fijnproevers is een 4 gangen verrassingsmenu een aangename aanrader van de chef-kok. Gezellige sfeer binnen in het restaurant met uitzicht over de IJssel. Vriendelijke bediening dat bij elk gerecht netjes de tijd neemt om per gerecht uitleg te geven. Kortom genoten van de heerlijke Thaise gerechten.
Ben je opzoek naar een geweldig Thais restaurant? Zoek niet verder, Madame Som Tam is echt een aanrader wat ons betreft. Nadat wij de route van kerst in oud Kampen hadden gelopen wouden we wat eten. Toevallig wisten we dat Madame Som Tam erg goed staat aangeschreven in Kampen, dus we namen de gok. Bij aankomst hadden wij geluk, er kwam net een tafel vrij. Dus reserveren is wel een aanrader. Het eten was echt geweldig! De bediening enorm vriendelijk en behulpzaam, ook met het uitleggen van de verschillende variaties in pittigheid. De eigenaar Hinrich vertelde met passie hoe het restaurant tot stand is gekomen. Deze passie zie je terug in het gehele restaurant, in het eten, de bediening en de aankleding. Bedankt voor het heerlijke eten en de geweldige ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid