facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kampeerspullenverhuur

Kampeerspullenverhuur

Info

Waarom een dure kampeeruitrusting aanschaffen? Huur bij ons een complete kampeeruitrusting. Van Back to Basic tot aan een Glamping pakket.



"Complete kampeeruitrustingen te huur. Of u nu van luxe houd of juist back to basic wil. Wij hebben altijd de juiste kampeeruitrusting voor u."
Adres: ericaweg 13, 5712gg Someren-Heide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-11660999
Stad: Someren-Heide
Route: ericaweg 13
Postcode: 5712gg



op zoek naar gerelateerd: Kampeerspullen huren, Kampeertent huren, Kampeertent huren 6 personen, Opblaasbare Kampeertent huren, Kampeertent huren 5 personen, Kampeertent huren 10 personen, Kampeertent huren 4 personen, Kampeertent huren 2 personen
Recensies
Super tof concept. Wij houden van luxe maar ook van kamperen, willen echter niet al die dingen zelf aanschaffen. Hoe handig is dan het glampingpakket wat wij hebben gehuurd, hier zat alles bij in. Bedden sliepen heerlijk, dat krijgt een hotel vaak niet eens voor elkaar.
Wij hebben een super fijne samenwerking met Kampeerspullenverhuur.nl en zeer tevreden over! Je ontvangt korting als je een tent boekt en deze bij ons laat plaatsen.
Mooie vakantie gehad 2 weken in Duitsland op het IJsland Rügen Glamping pakket Lekker makkelijk, aanhanger ophalen en wegwezen met tempo 100 op die Autobahn Alles netjes geregeld en heerlijk geslapen in echte bedden We kwamen nix te kort Goede service Aanrader
De compleet ingerichte tent stond geheel klaar toen wij op de camping aankwamen. En inderdaad, het was zeer compleet. Mooie ruime tent en heerlijke bedden. Zeker een aanrader.
Goeie serves, alles aanwezig, makkelijk afspraak maken en denken met je mee
Het glampingpaket was precies wat wij zochten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid