facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kampeerhoeve Bussloo

Kampeerhoeve Bussloo

Info

www.kampeerhoevebussloo.nl
Rustiek kamperen aan de rand van de Veluwe
bij Kampeerhoeve Bussloo
Grotenhuisweg 50
7384CT Wilp (Bussloo)

Geschiedenis

Rustiek kamperen op de Veluwe bij Kampeerhoeve Bussloo

Wilt u genieten van rust, ruimte en natuur in een sfeervolle authentieke plattelandsomgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gelegen in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen, op loopafstand van recreatie- en natuurgebied Bussloo.

Alle plaatsen zijn voorzien van riolering, water en een stroomaansluiting van 10 Ampere.

Kijk op onze site rond en ontdek wat er allemaal mogelijk is om uw vakantie tot een heerlijk ontspannen, actieve en vooral plezierige ervaring te maken.

Wij heten u van harte welkom op onze camping.

Familie Hulscher

Adres: Grotenhuisweg 50, 7384 CT Wilp
Telefoonnummer: 0620981659
Stad: Wilp
Route: Grotenhuisweg 50
Postcode: 7384 CT



op zoek naar gerelateerd: Glamping Bussloo, Minicamping Voorst, Pod Bussloo, Camperplaats Wilp, Camperplaats btw, Camperplaatsen Bussloo, Thermen Bussloo, Camping Bussloo in Wilp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minicamping Minicamping "de Hane" Bussloo 1 km Goedverzorgde Minicamping bij mooie recreatieplas. Volop Fiets/ en wandel gelegenhei...
Recensies
Ongelooflijk, ik liep van de ene verbazing in de andere. Als je goed doet ontmoet je hier ook zeker goed. Alles is bespreekbaar en in de basis is er al meer dan wenselijk. Prachtig schoon sanitair, perceel is erg goed onderhouden, 10Amp dus koffiezetter tijden dat je broodjes afbakt is geen probleem. Beheer is ook uitermate vriendelijk. Ik ben best een kritisch persoon maar ik zou me moeten schamen als ik wat minder positiefs zou schrijven. Een dikke 10 met een griffel!
Een echte boeren camping met uitzicht op koeien. De eigenaren/medewerkers zijn erg betrokken bij de kampeerders, geven informatie. Er is zelfs een app. We hebben er maar 2 nachten gestaan, maar komen zeker terug. De toiletten/doucheruimten zijn zeer schoon en gezellig ingericht. Er is zelfs een huiskamer, een gezellig middelpunt waar je koelelementen of een koelkast kunt gebruiken, dit was ivm 32°C erg handig.
Hele fijne rustige camping met super aardige dame die ons alles vertelde over het campingwezen. We hebben goed geslapen. Toiletgebouw was mooi en heel schoon. Aanrader!!
Paar kilometer van huis maar toch een heerlijk vakantie gevoel hebben. Bussloo op loopafstand. Nu een paar keer met de camper hier vertoeft en er gaan meerdere momenten volgen.
Van hemelvaart tot Pinksteren gestaan met de caravan, prachtige locatie, zeer schoon sanitair, vriendelijke mensen, ga er zeker nog eens terug. Speeltuin: Leuk voor de kleintjes Toiletten: Zeer schoon en netjes Geschiktheid voor honden: In de buurt goed te wandelen, rondje om de camping op de staanplaats aangelijnd zoals het hoort
Afgelopen weekend bij de Kampeerhoeve gekampeerd voor het Ground Zero festival, ons bezoek is uitstekend bevallen, alle voorzieningen zijn aanwezig, daarnaast zijn de caravan plekken groot genoeg om meerdere tenten te kunnen plaatsen. Volgend jaar zijn we wederom van de partij!
Goed georganiseerde en zeer nette camping. Vuurplaats op loopafstand. Hierdoor geen last voor andere campeerders. Sanitair zag er goed uit.
Leuke camping met en zeer nette en schoon sanitair. Dicht bij de plas Bussloo waar prima gezwommen kan worden
Prachtige week gehad op deze zeer verzorgde camping. Mooi plekje tegenover de koeien en kalfje Jet. Daar hebben we volop van genoten. Zeer vriendelijk echtpaar en zeer schoon sanitair. Kortom.....een dikke aanrader! Wij konen nog wel weer eens terug!
Wij hebben heerlijk genoten we stonden op de luxe plek zaterdag ochtend zagen we de hazen spelen in de wei. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon. De eigenaren zeer vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid