facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kampeerhal Roden

Kampeerhal Roden
Adres: Kanaalstraat 63, 9301 LR Roden, Nederland
Telefoonnummer: 050 207 3580
Staat: Drenthe
District: Noordenveld
Stad: Roden
Route: Kanaalstraat
Huisnummer: 63
Postcode: 9301 LR


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–21:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 11:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum Roden V.O.F. Tuincentrum Roden V.O.F. 406 meter Kertsboom met kluit is hier een kerstboom zonder wortel in een emmer met zand. Je bet...
Villeroy & Boch Wellness Villeroy & Boch Wellness 644 meter Nieuwe wc bril gekocht deze hoord bij de wc dus dan maar wat duurder maar wel passend...
Recensies
Enorme winkel. Tenten, barbecue's, visgerei enz. Teveel om op te noemen. Je kunt hier gerust een ochtend of een middag spenderen. Inspiratie opdoen. Restaurant aanwezig.
Beste klantenservice van de kampeerhal,nnInmiddels zijn we bijna 2 weken verder, heb ik 3 keer gebeld met de klantenservice over verkeerd geleverde stoelhoezen, die opnieuw verstuurd zouden worden.nHet zou fijn zijn geweest als ik hier een bevestigingsmail van had ontvangen.nNa mijn 3e keer bellen, werd ik teruggebeld dat ze toch niet meer leverbaar zijn en zou ik mijn geld geretourneerd krijgen. Ook hier zou een mail met de gemaakte afspraak fijn zijn geweest en mij extra zekerheid geven.nIk begrijp werkelijk niet waarom dit allemaal zo lang moet duren en neem aan dat ik het geld voor dit weekend op mijn rekening retour heb.
Super fijne camping winkel. Van alle markten thuis. Voor kampeerders met campers/ caravans of tenten en alle bijbehorende artikelen. Maar ook schoenen en buiten kleding, tuin artikelen, vis spullen, zwembaden; ruim aanbod! Niet te vergeten een heel prettig restaurant welke ook prima prijzen hanteren én een leuke kinder speelhoek! Je kan er met gemak een hele dag vertoeven, als je de kinderen ook speeltijd gunt tussen het shoppen door. En nog een super + : Honden mogen mee de winkel in!!
Fijne grote winkel, paar jaar terug onze complete caravan inboedel hier gehaald, en recentelijk een cadac op gas gekocht hier. qua prijs concurreren ze redelijk.nMijn ervaring met het personeel is hier ook prima, ben altijd vriendelijk geholpen hier.
17 mei beschadigde camping tafel binnen gekregen 18 mei al retour gedaan hoor gewoon niks en nog geen nieuwe ontvangen terwijl ik al weekend wegga klantenservice erg traag tot amper reacties. Vind slechte service nooit meer hier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid