facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamminga Timmerbedrijf

Kamminga Timmerbedrijf

Info

Kamminga Timmerbedrijf de specialist voor al uw nieuwbouw, verbouw, renovatie en voor al uw tegel en timmerwerkzaamheden. Omgeving Elburg/Kampen.

Geschiedenis

Interieur en afbouw:
De afwerking is het belangrijkste, want dit kan het maken of breken. Hiermee onderscheiden wij ons met vakmanschap, kwaliteit en oog voor detail. Wij besteden hier de meeste aandacht aan zodat u het beste en het mooiste resultaat krijgt.
Kamminga timmerbedrijf levert de volgende diensten:

- Aftimmerwerk zoals plinten, lambriseringen, plafonds, radiatorkasten en het zetten van lijsten.

- Leveren en afhangen van binnen deuren. Wij hebben een ruim assortiment fabrieksdeuren maar, kunnen ook u binnendeuren op maat maken. Denk hierbij aan; het afhangen van de deuren, het leveren en monteren van het beslag en het volledig aflakken van de deuren, doormiddel van spuiten.

- Voor renovatie en nieuwbouw worden kozijnen, ramen, deuren bij ons in de werkplaats gemaakt. Natuurlijk worden ook deze producten vakkundig en exact op maat gemaakt. De kozijnen kunnen worden geleverd en geplaatst inclusief of exclusief beglazing en hang- en sluitwerk. Ook kunnen wij het plaatsen van veiligheid hang- en sluitwerk op u bestaande ramen en deuren verzorgen.

- U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden die wij uiteraard geheel naar uw wens uitvoeren. Wij denken graag met u mee opdat wij samen tot een mooi eindresultaat zullen komen.

Hieronder staat een selectie vermeld van de mogelijke timmerwerkzaamheden:
o Afhangen van ramen en deuren
o Maken en plaatsen van houten kozijnen
o Plaatsen van kunststof kozijnen
o Plaatsen of maken van een schutting
o Vervangen van boeidelen
o Dakkapellen
o Dakrenovatie
o Gevelbetimmering
o Veranda`s / Buitenverblijven
o Kasten op maat
o Alle voorkomende timmerwerkzaamheden in en rond het huis


Verbouw en uitbouw:
Wilt u totaal wat anders met uw woning, of wilt u graag wat extra ruimte? Dan is een verbouwing of een uitbouw meestal de oplossing. Wij nemen de zorgen van de complete aan-en/of verbouwing op ons en kunnen indien gewenst ook voor u de bouwaanvraag verzorgen. Met daarbij de behorende berekeningen. U heeft in het gehele bouwproces één aanspreekpunt en eventuele veranderingen kunnen snel worden besproken. Met vakkundig timmerwerk kunt u de woning op allerlei manieren opwaarderen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden.

Veranda’s en buitenverblijven:
Wilt u ook graag in de tuin genieten van het mooie weer onder uw eigen overkapping? Wij maken het buitenverblijf op maat waar u van droomt, van ontwerp tot realisatie. Bijna alles is mogelijk, denkt u aan een houten of aluminium overkapping? Of misschien een veranda met een lichtkoepel? Neem contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Toilet en badkamer:
U wilt graag een nieuwe badkamer of toilet? Wij kunnen u helpen met het gehele proces, van ontwerp tot en met uitvoering. Denk hierbij aan tegelwerk, installatiewerk en sanitair.

Schuren en bergingen:
Droomt u van een nieuwe schuur? Vraag ons naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan.
Voordeuren en luifels:
Wilt u een andere voordeur, die vakkundig bij u geplaatst wordt met veilige sloten? Of wilt een mooie luifel ter verfraaiing van uw voorgevel ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Luiken:
Wij kunnen al uw wensen waarmaken naarmate het gaat om louvre, paneel of combiluiken, alles word netjes op maat gemaakt. U kunt kiezen uit red cedar , meranti, sakoia of grenen. Indien gewenst kunnen de luiken in kleur gespoten worden en gemonteerd worden met gewenst sierbeslag.



Adres: Wildemaetstraat 51, 8081AH Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 06-202 69 539
Stad: Elburg
Route: Wildemaetstraat 51
Postcode: 8081AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prophitius Bouw Prophitius Bouw 150 meter Ik ben beschikbaar voor alle werkzaamheden in en om huis. Plaatsen van een Velux dak...
Van Ginkel bouw en onderhoud Van Ginkel bouw en onderhoud 935 meter Van Ginkel bouw & onderhoud is een jong groeiend bedrijf waar klantgerichtheid en res...
Stange Houthandel Stange Houthandel 2 km Al het hout en bevestigingsmateriaal in de foto’s komt van Stange houthandel Elburg. ...
Timmerbedrijf van Dijk Timmerbedrijf van Dijk 2 km Wij zijn een bouwbedrijf dat zich bezig houdt met het verstrekken van kwaliteit en va...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid