facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamfa

Kamfa

Info

Traditioneel oosters restaurant met volop parkeergelegenheid en een mooie ambiance in St. Oedenrode

Adres: Lindendijk 5, 5491 GA Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413471133
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Lindendijk 5
Postcode: 5491 GA


Recensies
Ga NOOOOOIT naar Chinees restaurant KamFa in St Oedenrode!!!! Wat een vreselijk slecht restaurant!! Het is niet eens een ster waard!! Het was er steenkoud, toiletten te goor om op te zitten. Klinken en vloer zo vet dat je eraan vast plakt. En als je gereserveerd hebt heb je na 2,5 uur gewacht te hebben je eten wat niet te vreten is... En dan probeert de eigenaar of iets wat er op lijkt je zoet te houden met een lullig cadeaubonnetje. Maar wel een vette rekening betalen...dacht het niet!! Nooit meer naar KamFa. Het mag een godswonder zijn als we hier geen voedselvergiftiging aan overhouden!
Het eten was dus niet lekker , was flauw en het rook binnen erg muf . Ook was het steenkoud binnen. Nee hier gaan we nooit meer terug .
Telefonisch besteld. Al het eten was koud bij thuiskomst. Pisang pangsit is een aanfluiting. Helaas, op zoek naar een ander.
Met 4en gegeten, allen een voedselvergiftiging opgelopen! Eigenaar gebeld om dit te melden, wordt niet serieus genomen, erg jammer.
Lekker geeten prima chinees en goede kwaliteit en prijs Zeker een aanrader
Eten goed. Maar net 60 minuten moeten wachten op bestelling
Slechte service, eten wordt niet op tijd gebracht. Koud eten, koude thee. Geen aanrader.
Niet tevreden. Veel te lang moeten wachten op het eten. Eten onder de maat.
Het eten kan nog wel eens van kwaliteit veranderen.
Altijd aardige werknemers en heerlijk eten voor een goede prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid