facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kameel.nl

Kameel.nl

Info

Kameel.nl is een webwinkel gespecialiseerd in christelijke boeken, Bijbels, muziek, films en meer. Een deel van onze winst doneren wij aan het goede doel.

Geschiedenis

Kameel.nl is begin 2014 gestart als webwinkel om het werk van IZB-Ark over te nemen en voort te zetten. Het werk dat IZB-Ark jaren gedaan heeft is voor de christelijke markt in Nederland belangrijk en moet blijven bestaan.

De doelstelling van Kameel.nl is om het christelijke boek, christelijke muziek en video alsmede christelijke kaarten via internet voor iedereen beschikbaar te maken.

Kameel.nl is gespeciailseerd in christelijke boeken. Maar als erkende boekhandel kunnen we ook elk ander boek leveren. Of het nu een kookboek, een spannende detective, een studieboek of een algemene roman is: u hebt uw bestelling meestal de volgende dag al in huis.

Als u koopt bij Kameel.nl steunt de zending in Nederland. Evanals dat een deel van de winst van de boekenverkoop van IZB-Ark terugvloeide naar IZB en ARK-mission, zo vloeit ook een belangrijk deel van de winst van Kameel.nl terug in het IZB-werk.



Kameel.nl is er voor particulieren maar evenals IZB-Ark in het verleden ook speciaal voor: boekentafels , kerken , predikanten, studenten, scholen en bedrijven.

Kameel.nl in een onderdeel van de organisatie Van A tot Zending. Van A tot Zending verzorgt de verzending van de door u bestelde artikelen op Kameel.nl. Hiervoor werkt Van A tot Zending nauw samen met het CBC 't Guldenboek in Houten en christelijke uitgevers in Nederland.

Naast dat u in de webwinkel Kameel.nl online uw artikelen kunt kopen, kunt u ook terecht in een fysieke boekwinkel, Het Boekpunt in Putten die verbonden is aan Kameel.nl. Het Boekpunt is een rijk gesorteerde christelijke boekwinkel, waar u naast het complete IZB-Ark assortiment nog veel meer christelijke lectuur, muziek, video en kaarten kunt vinden.

Adres: Dorpsstraat 51, 3881 BB Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 740085
Stad: Putten
Route: Dorpsstraat 51
Postcode: 3881 BB


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dromedaris, Kameel christelijke boeken, Kameel boekhandel, Kameel webshop, Christelijke winkel Rotterdam, De Kameel, Christelijke webshop kleding, Kameel Bijbel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Boekpunt Het Boekpunt 0 meter Ruime sortering zowel in boeken als kaarten als kantoorbenodigdheden als schoolspulle...
Christelijke Boekenoutlet Christelijke Boekenoutlet 0 meter Ruime sortering zowel in boeken als kaarten als kantoorbenodigdheden als schoolspulle...
Bruna Putten Bruna Putten 60 meter 1 ster geven is eigenlijk nog te veel. Mega onvriendelijk personeel.. Helaas moet ik ...
Recensies
Na bestelling en betaling geen enkele reactie meer van webshop de Kameel. Ook geen reactie via mail. Wat is mis?
Bestelling geplaatst op 26-12-2019. In de verwachting dit nog op Oud en Nieuw in bezit te hebben om aan de gewenste persoon te kunnen bezorgen. Natuurlijk had ik voor ogen dat dit door de drukke periode en "late" bestelling enkele dagen later zou kunnen zijn. Dit was voor mij niet echt een groot probleem. Op 31-12-2019 toch nog even met hen in chat gegaan zonder reactie over eventuele update van levertermijn. Hierop kreeg ik pad op 06-01-2020 antwoord over dat ze te kampen hebben met een voorraadprobleem waardoor ze het artikel nog niet hebben kunnen versturen en ze me verder op de hoogte zouden houden. Hierop heb ik meteen een mail terug gestuurd dat ik het jammer vind dat dit niet eerder naar mij werd gecommuniceerd zodat ik mezelf van iets anders kon voorzien of toch wist waar ik aan toe was. Hierop kreeg ik opnieuw antwoord weliswaar terug een week later! Dat ze het niet juist vinden dat ze niet zelf een bericht hebben gestuurd over de voorraad problemen van het artikel en ze opnieuw bij de leverancier zullen luisteren...Dit allemaal voor 1 kaartje en we zijn bijna 1 maand verder. Ik heb heel veel geduld en empathie voor tegenslagen en overmacht waardoor zaken niet lopen zoals verwacht maar deze termijn duur vind ik toch heel erg jammer alsook de manier waarop men communiceert. Toch wel teleurstellend te noemen. 2 sterren voor het mooie kaartje dat ze verkopen/verkochten.
Is niet mijn winkel
nette en vriendelijke schop
Vertaald door Google Goede service. Origineel Gute Bedienung.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid