facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamakura Katwijk

Kamakura Katwijk

Info

Kickboksvereniging Kamakura Katwijk is een serieuze sportschool waar hard werken en gezelligheid samen gaan.

Geschiedenis

Kickboksvereniging Kamakura Katwijk is een serieuze sportschool waar hard werken en gezelligheid samen gaan. Trainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus en leeftijden. Of je nu beginner of gevorderd bent, op wedstrijdniveau of recreatief wil trainen.

Kickboksen is vooral een conditionele training . Trainingen worden uitgevoerd op speciaal ontwikkelde “Stoot en trapkussens”.. De opbouw van de les kenmerkt zich door een uitgebreid “warming up” programma, loopvormen en spierversterkende oefeningen voor benen, armen en buik. Het zijn leuke, pittige lessen .

Wedstrijdgericht kickboksen gaat een stapje verder dan het recreatieve kickboksen. De trainingen kenmerken zich door het aanleren van kickboks technieken die in overnametechnieken worden uitgewerkt. Uiteraard vormt het sparren hierbij een essentieel onderdeel.

Deze lessen zijn voor zowel jongens als meiden toegankelijk vanaf 15 jaar.
De jeugdlessen zijn toegankelijk vanaf 8 jaar t/m 15 jaar.

Adres: Prinses Irenelaan 49, 2224 XA Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0714077990
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Prinses Irenelaan 49
Postcode: 2224 XA



op zoek naar gerelateerd: Boks Dames Katwijk, Osaka Katwijk, Boks Mannen Katwijk, Kamakura Katwijk facebook, Sportschool Katwijk, Kyokushin Katwijk, Pro Karate Katwijk, Jiu Jitsu Katwijk
Recensies
Een sportschool waar plezier en hard werken samen gaan.
Super training en super leraren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid