facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kalyani Ayurvedic's Secret

Kalyani Ayurvedic's Secret
"Utrecht Ayurveda offers authentic Ayurvedic Consultations and treatments in Utrecht, NL. Ayurveda is the science of life, and it helps you to maintain a perfect health and life balance. Manjula Paul was born and trained in Kerala, India before starting her own clinic in New York, where she practiced for 12 years. Manjula also takes clients in Den Haag and Amsterdam, upon appointment."
Adres: Klifrakplantsoen 22, 3454JT Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31647033175
Stad: Utrecht
Route: Klifrakplantsoen 22
Postcode: 3454JT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luxury Beauty At Home App Luxury Beauty At Home App 131 meter Onwijs handig dat ik nu alle kapster bij mij in de buurt kan zien. Had een haar produ...
Vitaz - Fit Vitaz - Fit 139 meter Kundige en vriendelijke therapeut.
Aesthetic Beauty Shar Aesthetic Beauty Shar 221 meter Susanna is enorm vriendelijk, geeft goede adviezen en is goed in haar werk.
Metamorfose by SK Metamorfose by SK 498 meter Super blij met Kubra! Maakt keer op keer mn haar zo mooi.
NazilaBeauty NazilaBeauty 624 meter Super attent en goede service en mooie resultaten
Massage en Massagecursus - Utrecht Massage en Massagecursus - Utrecht 907 meter Massage in Utrecht en massagecursus in Utrecht en Rotterdam. Voor ontspannings massag...
Soepa voedingseducatie Soepa voedingseducatie 997 meter Leuk aanbod van kinderactiviteiten gerelateerd aan eten. Enthousiaste begeleiding.
VolDaan - Massagepraktijk VolDaan - Massagepraktijk 1 km Daan is een topmasseur! Hij behandelt mij maandelijks en dat al sinds 2019. Hij lost ...
Beauty Salon Van Angeren Beauty Salon Van Angeren 1 km Beauty Salon Van Angeren is hèt adres voor betaalbare, professionele, beautybehandeli...
Lash&Nail Lash&Nail 1 km Stylizacja rzęs i paznokci
Isa-Fit Nederland Isa-Fit Nederland 1 km Een gezonde leefstijl bereikbaar voor iedereen die wil investeren in zichzelf. Wil ji...
Innofit concepts  EMS Beauty & Health centrum Utrecht Innofit concepts EMS Beauty & Health centru... 1 km Professionele begeleiding met advies bij blessures. Conny is enthousiast, zeer kundig...
Este-Life laser en schoonheidssalon Este-Life laser en schoonheidssalon 2 km Dik tevreden, goede uitleg en vriendelijk personeel.
Elena Gubarjeva Elena Gubarjeva 2 km Perfect geholpen!
Nuud Care Nuud Care 2 km Echt geweldig spul! Ik zou vertegenwoordiger voor Nuud moeten zijn, ik 'smeer' het ie...
Nuud Care Nuud Care 2 km Het spul zelf is fantastisch en effectief, echter levering en klantenservice rampzal...
Petra's Reikipraktijk Leilani Petra's Reikipraktijk Leilani 2 km Ik geef Reikibehandelingen. Een behandeling duurt ongeveer 1-1,5 uur incl. voor- en n...
FIT FLEX FUN FIT FLEX FUN 3 km Dé training & Nutrition Studio in Utrecht! Ben je op zoek naar gerichte en duidelijke...
Recensies
I can highly endorse and recommend Manjula! Her tailor-made treatments restores my awareness of body & mind fundamentally! Gifted with Ayurvedic science, skillfully applied, she delivers recovery of lost inner balance and cohesion. Manjula establishes a heartfelt curing connectivity and facilitates to recover a yet unbeknownst to me, higher standard of well-being. ** Ik kan Manjula van harte onderschrijven en aanbevelen! Haar behandelingen op maat herstellen m'n bewustzijn van lichaam en geest op fundamenteel niveau! Begaafd met ayurvedische wetenschap, vakkundig toegepast, zorgt ze voor herstel van verloren innerlijke balans en cohesie. Manjula brengt een oprechte genezende verbinding tot stand en helpt me om een voor mij nog onbekend hoger niveau van welzijn te herstellen.
Na een aantal maanden behandeld te zijn door Manjula voel ik me energieker en meer in balans. Manjula past een holistisch benadering toe en geeft goede adviezen op allerlei vlakken. Haar massage behandeling is ongelofelijk goed en heeft me inmiddels verlost van hardnekkige rug- en nekklachten. Ik voel me op mijn gemak bij Manjula en ben haar dankbaar voor haar inspanningen om me te helpen mijn gezondheid te verbeteren.
De Ayuvedische massage was precies op maat voor mij en op vele lagen heel heilzaam. Het werd zeer professioneel en met hart gedaan. De levensenergie is weer gaan stromen en ik voel me veel lichter van binnen.
Is het nog maar twee maanden geleden dat ik voor het eerst bij Manjula kwam? Ik worstelde al ruim een jaar met burn-out gerelateerde problemen, o.a. energietekort, neerslachtigheid, slaap- en concentratieproblemen. Ik had het gevoel dat mijn lichaam me in de steek had gelaten en leefde vooral in mijn hoofd, zonder het te weten. Ik had niet durven hopen dat er al zoveel kan veranderen in korte tijd, met gerichte inzet en de juiste hulp! Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en het deskundige, op maat gesneden advies. Dr. Paul luistert goed, vraagt gericht door en voelt ook tijdens de behandeling waar extra aandacht nodig is. Zoals ze zelf aangeeft: het is een persoonsgerichte en niet een symptoomgerichte benadering. Zij is een ervaren behandelaar met een holistische aanpak, zodat je samen kunt kijken welke aanpassingen er bij jou en je leven passen om ook buiten de behandelingen gericht aan je gezondheid te werken. Ik ben in twee maanden tijd veel beter in balans gekomen en heb meer oog gekregen voor de subtielere signalen van mijn lichaam. Het slaapprobleem is grotendeels verholpen, de darmklachten die ik was “vergeten” te noemen omdat ze bijna normaal voor me waren geworden zijn ook al sterk verminderd. Ik voel me al haast weer "de oude". Nog belangrijker: ik heb mijn optimisme hervonden! Ik heb het vertrouwen gekregen dat ik op weg ben om niet alleen "de oude" te worden, maar in de beste vorm van mijn leven te komen. Ik ben Manjula dankbaar voor haar onmisbare kennis, inzet en steun in dit proces.
Manjula heeft een echte impact gemaakt op mijn welzijn. Haar behandelingen en life-style advies hebben daadwerkelijke veranderingen gebracht in lichaam, geest en leven. Ik merk dat sommige van mijn symptomen volledig zijn verdwenen na een paar sessies, en sommige significant verminderd. Het is een fantastische ervaring, ik voel me meer uitgerust en ik zie dat het steeds beter met me gaat naarmate de behandelingen vorderen.
Manjula ervaar ik als een uiterst kundige Ayurvedische arts. Na twee jaar omzwervingen langs de 'gewone' loketten ben ik mijn darmklachten nu eindelijk in goede handen - ik ervaar nu hoe mijn lichaam structureel opknapt: ik heb veel meer energie, mijn darmklachten zijn nu structureel 80% opgelost - terwijl de behandeling nog niet is afgelopen. Het mooie van Manjula's aanpak is dat het holistisch is en naast het fysieke ook diepere energetische lagen adresseert.
Ik ben heel enthousiast en tevreden over de behandelingen bij Manjula. Zij weet precies wat je nodig hebt. Zij is dokter, therapeut en coach in 1. Ik ben zeer blij dat zij op mijn pad is gekomen.
Ik kom sinds december 2019 2 keer per maand voor behandelingen bij Manjula. Ik voel me altijd heel lekker na afloop van de behandeling, maar wat ik nog belangrijker vind is dat veel van mijn klachten aan het verminderen zijn. Sinds een paar weken zijn mijn voeten altijd warm en hoef ik geen sokken meer aan te doen in bed. Daarnaast is een vervelende eeltplek onder mijn voet kleiner aan het worden ik hoef deze maand niet naar de pedicure om het weg te halen. Ik heb oogklachten die nog niet over zijn, maar mijn ogen zijn wel beduidend minder droog dan ze waren. Dit is een stapje in de goede richting. Mijn spijsvertering en stoelgang is sterk verbeterd. Ik vind dat Manjula goed meedenkt aan oplossingen voor klachten en met goede suggesties komt. Ik zou en heb Manjula zeker aanbevelen aan mensen die open staan voor ayurveda. Afgelopen november heb ik een panchakarma behandeling ondergaan. Ik heb goede resultaten gehad: -Ik heb het veel minder koud en hoef geen elektrische deken meer te gebruiken -Mijn spijsvertering is sterk verbeterd. Ik moet nog wel opletten wat ik eet. -Ik heb meer energie en kan meer dingen doen die ik altijd wilde doen. Ik heb mijn leven weer terug.
Manjula is een hele fijne ayurvedisch arts. Bij haar voel ik me erg op mijn gemak. Na een heftige periode en lang ziektebed is mijn lijf enorm verzwakt. Haar behandelingen zijn bijzonder fijn en hebben mij al goed geholpen. Ik merk dat mijn klachten afnemen en mijn lijf sterker wordt. Ook krijg ik van haar voedings- en leefstijladviezen om aan te sterken en die balans terug te vinden. Ze neemt echt de tijd voor je en ik heb er vertrouwen in dat ik beetje bij beetje weer de oude word dankzij haar hulp.
Zeer goede marma therapie & voetreflex massage. wel prijzig Ik heb nog nooit een ayurvedische behandeling gehad die met zoveel aandacht en fijngevoeligheid gegeven werd. Ik heb Manjula ervaren als een zeer gedegen en grondige therapeute die niet schroomt om tijdens de behandeling het plan aan te passen aan de hand van wat zij tijdens de behandeling tegenkomt. Voor mij voelt het dat ik precies heb gekregen wat ik nodig had. Voor mij ook de eerste keer dat het korte consult grotendeels liggend op de behandel tafel werd gedaan. Wat maakte dat het afstemmen van de voorgestelde behandelingen wel op een wat ongewone manier plaats vonden. De prijzen vind ik pittig, de behandeling top maatwerk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid