facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kalmeijer Makelaars

Kalmeijer Makelaars

Info

Kalmeijer Makelaars is uw makelaar voor Haastrecht, Gouda, Oudewater en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxatie's sinds 1941. Informatie en tarieven vindt u op onze site www.kalmeijermakelaars.nl of kom langs op ons kantoor aan d

Geschiedenis

Klein, dynamisch NVM makelaarskantoor, in het centrum van Haastrecht met grote uitstraling daarbuiten. Tevens een etalage in de binnenstad van Gouda. Kalmeijer Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxatie's sinds 1941.

Adres: Kleine Haven 13, 2851 BP Haastrecht
Telefoonnummer: 0182-514988
Stad: Haastrecht
Route: Kleine Haven 13
Postcode: 2851 BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Verkocht Haastrecht
Recensies
We hebben Kalmeijer Makelaars ingeschakeld nadat we een bezichtiging hadden ingepland. Jeroen Kalmeijer was op vakantie maar ging direct voor ons aan de slag. Tijdens zijn vakantie heeft hij zich verdiept in de woning, heeft contact gelegd met de verkopende partij en heeft direct na zijn vakantie ook zelf de woning bezichtigd. Zijn advies qua bod bleek een schot in de roos, net iets hoger dan de andere biedingen met precies de goede voorwaarden. We zijn onder de indruk van de deskundigheid, het relatie netwerk en de slagvaardigheid van Jeroen Kalmeijer. Daarbij was het altijd prettig, berouwbaar en vlot communiceren met Kalmeijer Makelaars. Dat heeft ons dusdanig veel vertrouwen gegeven dat we besloten hebben om ook voor de verkoop van ons huidige huis Kalmeijer Makelaars in te schakelen.
Wij raden deze makelaar zeker aan. Deskundig en persoonlijk. Fijne communicatie en heel goed bereikbaar voor al onze vragen.
Hele goede ervaring met verkoop van woning! Steeds bereid om je te helpen en extra stap te zetten. Top!
Super Makelaar. Binnen 3 weken een verkocht huis voor een mooie prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid