facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kalkuz Kozijnen & Rolluiken

Kalkuz Kozijnen & Rolluiken

Info

Bij KALKUZ BV kun je terecht voor kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, rolluiken, schuifpuien en veranda's. Voeg extra comfort en veiligheid toe aan je



"Sinds 2001 staan wij bij KALKUZ bekend voor engagement en leidende kwaliteit in de ramen- en deurenmarkt. Onze assortimenten zijn ramen, deuren, zonweringen, garagepoorten en rolluiken… We staan binnen de branche bekend door ons voortdurend streven naar functionaliteit, duurzaamheid en technologische innovatie.Daarnaast staat het begrip “meesterkwaliteit” in onze onderneming centraal, wij bieden uitsluitend hoogkwalitatieve producten aan van Duitse makelij."
Adres: Gagelboslaan 1A, 4623AA Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164655592
ln.vbzuklak@ofni
Stad: Bergen op Zoom
Route: Gagelboslaan 1A
Postcode: 4623AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: kalkuz heppen, kalkuz ramen & deuren leopoldsburg
Recensies
Zeer tevreden over de kwaliteit / service van Kalkuz. Van begin tot einde goede begeleiding gekregen van Ahmet! Foto's spreken voor zich... Doe zo verder kalkuz!
Zeer tevreden van deze Firma KALKUZ! zeker 5 sterren waard, Alles volgens beloften uitgevoerdt Heel soepele communicatie open en duidelijk! Zelfs advies gekregen hoe we het beter konden aanpakken TOP SERVICE! Echte aanrader!!!
Dank u wel Kalkuz…net nieuwe voordeur geplaatst door Kalkuz..Ben er super blij mee.. Zeker ook een duim omhoog voor de 2 plaatsers van de deur.. zeer vriendelijke mannen die weten waarmee ze bezig zijn…en dit op ongeveer 1uur tijd .Echte vakbekwame mannen..sta er van te kijken…zal jullie zeker aanraden bij iedereen die ik ken ..Dank u wel Kalkuz… Mvg Fabian De Nutte.
Zeer goede dienstverlening. Het begint al met een aangenaam éérste gesprek, ik bracht mijn plannen van het huis mee met betrekking het vervangen van ramen en deuren ramen van enkel glas naar driedubbel glas met rolluiken. Ik ben zeer goed geïnformeerd, er wordt niets aan het toeval overgelaten. Prijs en kwaliteit niet te vergelijken met concurrenten. Na akkoord zijn de opmetingen uitgevoerd en binnen de 5 weken was alles professioneel geplaats. Na de plaatsing komen de verantwoordelijken van het bedrijf alles nog een keer controleren. Echt om u tegen te zeggen, een aanrader voor iedereen. Afspraken worden echt nageleefd, wat vandaag de dag niet meer zo evident is.
Een paar weken na de vlotte opmeting van onze vliegenramen en plissé vliegendeur was het vandaag tijd voor de montage. Stipt op het vooraf afgesproken uur waren de monteurs aanwezig. Door de opbouw van onze ramen en deuren was de installatie zelf niet de gemakkelijkste en was het echt milimeterwerk. Door actief mee te denken alsook door hun technische ervaring hebben de plaatsers van Kalkuz dit echter heel professioneel aangepakt met een prachtig eindresultaat als gevolg. Een dikke pluim voor stiptheid, vriendelijkheid en proper werken!
Goede kwaliteit van ramen, zéér voordelig qua prijs. Steeds bereikbaar voor communicatie, met een uitdrukkelijke pluim voor de receptie van Kalkuz. Moesten wel lang wachten op de volledige oplevering, aangezien wij niet over standaardmaten in ons oude huis beschikken. Is desondanks wel volledig in orde gekomen. Wij zijn tevreden!
Wij hebben onze ramen en deuren door Kalkuz laten vervangen en zijn bijzonder tevreden over onze keuze en het resultaat. We kregen hele goede uitleg en de bestelling was netjes op tijd.
Voor ons buitenschrijnwerk Aluminium ramen en deuren hebben we op aanraden gekozen voor Kalkuz. Levering en plaatsing perfect volgens belofte. Zeer snelle en zuivere montage en afwerking. Zeker een aanrader!
TOPKWALITEIT, EEN ECHTE AANRADER, wij hebben voor onze woning gekozen voor de ramen en deuren van KALKUZ, niet voor de prijs maar voor de juiste begeleiding naar een correcte prijs/kwaliteits verhouding en het juiste merk. Wij werden vriendelijk ontvangen in de showroom en volledig ontzorgd. Zij stelde de juiste vragen en begeleide ons naar de juiste materialen en merken. Ook de isolatiewaarden bij de profielen die wij mooi vonden zijn zeer goed uitgelegd geweest. Opbouw van de profielen is volledig besproken en bekeken. In hun showroom hebben zij van elk merk en type, zowel een snede profiel als een compleet raam en/of deur staan. Waardoor je niet enkel naar het raam kan kijken maar ook wat er in zit, dit vonden wij ook zeer belangrijk bij het maken van onze keuze. Vanaf bestelling tot plaatsing verliep alles volledig vlekkeloos. Alles is zeer mooi afgewerkt, tot het laatste kitnaadje in orde! Prachtig gewerkt!!
Kwalitatieve ramen en deuren, offerte binnen de 3dagen gekregen! heel vriendelijke boekhouder.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kalkuz Kozijnen & Rolluiken met het openbaar vervoer


Bergen op Zoom, Ruytershoveweg 220 meter
112
820
Bergen op Zoom, Drebbelstraat 280 meter
820
Bergen op Zoom, Van Houtenstraat 290 meter
112
Bergen op Zoom, Van Houtenstraat 290 meter
112
820
Bergen op Zoom, Ruytershoveweg 420 meter
112

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid