facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kali Sikaran Noordwijk

Kali Sikaran Noordwijk

Info

Kali Sikaran
Filipino martial arts in Noordwijk.
www.kalisikarannoordwijk.nl

Geschiedenis

Kali Sikaran is een moderne vechtsport ontworpen door Dakilang Guro Jeff Espinous. Het is een samenstelling van verschillende Filipijnse en Zuid Oost Aziatische Krijgskunsten.

De stijl bestaat uit een aantal subsystemen.

Deze subsystemen zijn: Panantukan (Filipijns Boksen), Sikaran (Filipijns Kickboksen), Sinawali (Dubbel stok), Solo Baston (Enkel Stok), Daga (Mes), Espada Y Daga (Zwaard en Dolk), Kadena de Mano (Filipijns Trapping Hands), Dumog (Filipijns Grappling).

In Kali Sikaran worden deze concepten met elkaar verweven om een complete en effectieve krijgskunst te vormen. Elke verbetering in het ene aspect van Kali Sikaran zorgt voor directe progressie in de andere aspecten.

De training van zowel gewapende als ongewapende technieken zorgt voor een goede ontwikkeling van snelheid, coördinatie, conditie, kracht en reflexen die zelfverdediging en vechttechnieken ondersteunen. De Kali Sikaran beoefenaar is getraind om zich aan elke situatie aan te passen.
www.kalisikarannoordwijk.nl

Adres: 'S Gravendamseweg 12, 2211WJ Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0625311169
Stad: Noordwijkerhout
Route: 'S Gravendamseweg 12
Postcode: 2211WJ


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:15


op zoek naar gerelateerd: Kali Silat Evolution, Eskrima Den Haag, Filipino Martial Arts Nederland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid