facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kalfsbeek BMW

Kalfsbeek BMW
Adres: Seggelant-Oost 4, Brielle
Telefoonnummer: +31181409050
Stad: Brielle
Route: Seggelant-Oost 4


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kalfsbeek Occasions, Kalfsbeek Schiedam, Kalfsbeek Outlet, BMW Schiedam, Kalfsbeek voorraad nieuw, Kalfsbeek BMW vacatures, Kalfsbeek Openingstijden, BMW occasions Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Boekestijn Garage Boekestijn 2 km Goede service ook voor oudere auto's
Autotheatro Autotheatro 2 km Super fijne plek! Eerlijke mensen. Goeie en duidelijke uitleg over wat er allemaal ga...
Autobedrijf Jos Enthoven Autobedrijf Jos Enthoven 2 km Helaas toen ik er kwam was de bedrijf al gestopt en helemaal leeg. Weet niet of het v...
Old Skool Customs Old Skool Customs 3 km Restauratie, in/verkoop, customizing oldtimers en customizing accessoires
Recensies
Goed geholpen door service adviseur Bert en de mannen van filiaal Brielle. Zowel voor een olie huis reparatie als een terugroep actie zijn beide netjes uitgevoerd aan de 435i coupe. 5 sterren voor de service en vriendelijkheid.
Zeer tevreden over Kalfsbeek. Goed geholpen door de heer De Hertogh werd duidelijk geïnformeerd over de verkoop. Ben met een goed gevoel weg gereden met een bmw 118i.
Verkoop weinig klantgericht en vooral té amicaal. Vestiging komt vooral rommelig en onprofessioneel over. Geen plaats om uw nieuwe BMW te kopen.
Super goed geholpen,en er wordt uitgebreid tijd voor je genomen.
We zijn er zeer netjes ontvangen en op een correcte manier behandeld top kalfsbeek we komen zeker nog terug .
Vakgarage top geholpen zeer vriendelijk eerlijke prijzen voor een top merk en natuurlijk top auto
Jammer dat er meestal alleen negatieve reviews gegeven worden. Positieve ervaringen worden te weinig gepost, waarschijnlijk juist omdat er meer positieve ervaringen zijn dan negatieve. Perfect gaat bijna niet, maar onze ervaring bij garage Kalfsbeek te Brielle benaderd perfectie. Wij hebben de ontvangst, de verkoop, de inruil alleen maar als positief ervaren. En dat kleine feestje als men de auto komt halen.... Dat was top!
Breng hier NOOIT je auto weg voor reperatie. Meneer vertelden mij dat de kosten €1600,- waren. Andere auto dealer benaderd daar waren de kosten €580,- ze naaien je 3 oren aan! Ze schenen de waterpomp en etc al besteld te hebben moest ik daar ook nog even 10% €50,- over betalen "om 't weer terug te sturen" plus de nakijk kosten van €90,- jullie moeten je ogen uit je kop schamen! Woekerpraktijken, advies: kijk een deurtje verder!
Pas op, oplichters actief! Rekenen met gemak het 3 dubbele voor reparatie! En als je slim genoeg bent, en je auto daar niet laat maken. krijg je toch nog een dikke rekening voor het alleen maar bekijken van je auto. Dacht dat het glaasje water gratis was maar niets is minder waar.
Ongelofelijk slecht geholpen door de service medewerker, ondanks dat mijn auto nog volledige fabrieksgarantie heeft. Meneer wilde weten waarom ik een upgrade van mijn besturingssysteem wilde hebben en wat ik dacht daar mee te willen bereiken. Volkomen BMW onwaardig deze manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid