facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kalfire Fireplaces

Kalfire Fireplaces

Info

Openhaarden

Geschiedenis

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden en houthaarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren.

In 2010 nam Beijko van Melick het bedrijf over van zijn ouders. Onder zijn dagelijkse leiding heeft Kalfire zijn visie op het design, de techniek, het gebruiksgemak en de prestaties van (gesloten) gashaarden en houthaarden verder vormgegeven. En zijn positie als trendsetter verder kunnen verstevigen. Zeer regelmatig schudt Kalfire de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Kalfire is een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf. En dat al bijna 40 jaar.

Producten

Wood and gas fireplaces



"- Showroom visits are only available through an appointment with a certified Kalfire dealer -Kalfire is a Dutch designer and constructor of high-quality contemporary gas, wood-burning and electric fireplaces. The business was founded in 1981 by the van Melick family in Belfeld in the Dutch province of Limburg. Despite the growth of the business over the years, Kalfire has never lost its family ethos. This is reflected in its strong commitment to its customers, its distributors and its products, as well as in its long-term vision that fuels its continual innovation."
Adres: Geloërveldweg 21, 5951 DH Belfeld
Telefoonnummer: 077 373 0007
moc.eriflak@ofni
Stad: Belfeld
Route: Geloërveldweg 21
Postcode: 5951 DH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag: 13:00 - 16:00
Woensdag: 13:00 - 16:00
Donderdag: 13:00 - 16:00
Vrijdag: 13:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: kal-fire onderdelen, kalfire 70, kal fire roomdivider, hoekhaard kalfire, kal fire gashaard, kalfire brochure, kal fire heat pure 60, kal fire gesloten gashaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Op het veld Belfeld Op het veld Belfeld 522 meter Op het Veld adviseert en bedenkt, ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt elektrot...
Boots Hoveniers en Groenvoorzieningen Boots Hoveniers en Groenvoorzieningen 2 km Hoveniersbedrijf, met totaaloplossingen voor al uw wensen die te maken hebben met tu...
Recensies
waardeloze service. medewerker is niet bereid om uitleg te geven. Probleem met vastlopend mechanisme om zuurstoftoevoer te regelen. Gebeld met de fabrikant die weigert om mij enige uitleg te geven. Moet via eerste lijns dealer. Medewerker is vasthoudend en niet tot meedenken bereid. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Kortom slechte service, ga niet voor Kalfire
Waardeloze service. 10jaar geleden kocht ik via een belgische installateur een hoekhaard, kostte een aardig bedrag. Zowel bij de installateur als bij de producent smeek ik om een onderhoud dat broodnodig blijkt te zijn. Geen reactie, de installateur blijkt ruzie te hebben met Kalfire en is gestopt met de verkoop van Kalfire. Hier sta ik dan, als je zelfs al bij de producent niet terecht kunt met uw vragen.
Mooie showroom met gashaarden en houthaarden gepresenteerd in prachtige designs. Nieuw vanaf maart 2020 is de E-one, een elektrische haard, maar dan van een ongekend hoog niveau. Nieuwsgierig? You have to see it, to believe it.
Service is waardeloos. Vanaf begin2 jaar geleden al problemen dat afstandsbediening nadat haard 1,5 uur brandt aangeeft dat printplaat oververhit is. Wordt niet opgelost. Ook als je een e-mail doet wordt er gewoon niet op geantwoord.
teleurstellende service. pas na maanden een reactie op een hulpverzoek en dan vermelden dat mijn oudere haard helemaal geen Kalfire is?!. maakt ook niet uit mijn haard is van het type waarop na 10 jaar geen service meer wordt verleend. iets om in je achterhoofd te houden als je van plan bent hier een dure haard aan te schaffen.
Wij hebben ca. 10 jaar geleden een Kalfire Fura 70 kachel gekocht. Afgelopen jaar viel de kachel soms enkele keren per avond uit. Er is door Graus / Kalfire service verleend. Het moeilijke was dat de kachel het altijd deed als er een monteur was. Op basis van diagnose is de branderautomaat vervangen. Dit bleek achteraf het defect niet te verhelpen. Kalfire bleef gelukkig volharden in het zoeken naar de storing. Na het vervangen van de gasklep is het probleem opgelost. Heel goede service van Kalfire, vooral omdat alleen de eerste keer kosten zijn doorberekende en daarna niet meer. Dank je wel Kalfire en met name Marc, voor de goede service. Jo Huppertz, Bocholtz.
Ik had een probleem met een haard waarvan onbekend was wie hem geïnstalleerd had. Na contact met Kalfire hebben ze het dossier direct opgenomen, offerte opgemaakt, wisselstukken besteld en een afspraak ingepland. Stipt opgevolgd en de haard werkt fantastisch. Heel tevreden van de service!
Ik heb meer dan 10 jaar geleden bij een een kachel gekocht met schuifdeur. Nu oktober ll. 2015 heeft de deur het laten afweten. Met hen contact opgenomen voor herstelling om een lang verhaal kort te maken, nu eind jan. 2016. is de kachel nog steeds niet herstelt. Wij wachten intussen 3 maand op herstelling. is dit goede service ?
Nadat de branderautomaat van onze Kal-fire haard het begaf, heeft het drie maanden geduurd voordat Kal-fire dit onderdeel kon leveren via een van hun dealers. Wij hebben de wintermaanden grotendeels zonder haard doorgebracht. De service is buitengewoon slecht.
Een maand geleden om informatie gevraagd via mail. Kreeg enkel een automatische ontvangstbevestiging. Na een maand een aanvraag voor een haard gedaan via mail, binnen 3 uur een werkelijke reactie... Slechte service van dit bedrijf!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid