facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kalders Optiek

Kalders Optiek

Geschiedenis

Eigenaar Edward Kalders
zit al twintig jaar in het vak en heeft gewerkt bij verschillende gerenommeerde opticiens in Weert, Nederweert en Valkenswaard, o.a. als vestigingsmanager.

Jong en oud kan bij Kalders Optiek terecht voor een oogmeting, gevolgd door een goed advies. Wij hebben een uitgebreide collectie merkbrillen van diverse bekende merken als Jos, Aigner, Serengeti, Calvin Klein, Replay,Adidas,Nike, Vogue enzovoorts. Ook voor contactlenzen, hoortoestellen, zonnebrillen, zwembrillen, duikbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte bent u bij Kalders Optiek aan het juiste adres.

Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Indien u bij ons een bril of contactlenzen aanschaft hopen wij een langdurige prettige relatie met u aan te kunnen gaan. Optiek is niet alleen maar verkoop. Een goede opticien kent en begeleidt zijn klanten persoonlijk. Hij is degene die oogproblemen in een voortijdig stadium zal ontdekken en indien mogelijk corrigeren. Het karakter van de klant bepaalt het montuuradvies. Bij Kalders Optiek is er altijd tijd voor persoonlijke aandacht en een advies op maat.

U bent welkom in onze moderne dorpswinkel. De koffie staat klaar!

Edward en Annette Kalders.

Adres: Molenstraat 51, 6026CL Maarheeze
Telefoonnummer: 31495599159
Stad: Maarheeze
Route: Molenstraat 51
Postcode: 6026CL


Recensies
Echt een top opticien!!! Daarbij super lieve mens, altijd open als je hulp nodig hebt! Echt aangeraden!!!!
Zeer goed geholpen en alle tijd. Kortom zeer tevreden.
Super goed geholpen! Ed heeft zelfs de optiek even opengegooid op zondag. Moest met spoed een nieuwe bril, wat een service. Vanaf nu mijn vaste opticien! Aanrader :
De beste optiek van de regio!! Altijd goede service, deskundig en altijd even vriendelijk. Niets is teveel!! Leuke monturen, prijs-kwaliteit verhouding is top.
Prima service KALDERS OPTIEK probleem met mijn zonnebril netjes opgelost......zeer tevreden
Super vriendelijke opticien, geeft goed advies, zeker een aanrader!! Ik ga hier zeker terug komen..
Je wordt hier altijd goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Kundig personeel en zeer vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid