facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KaJa kunst & lijsten

"Speciaalzaak op het gebied van teken- en schildermaterialen. Met topmerken merken zoals o.a. Caran d'Ache, Escoda, Arches, Schmincke, Sennelier en nog veel meer. Tevens een bescheiden collectie luxe schrijfwaren."
Adres: Vlasmeersestraat 39-41 , Vught 5261 TB, NL
Telefoonnummer: 073 657 9992
Stad: Vught
Route: Vlasmeersestraat 39-41
Postcode: 5261 TB



op zoek naar gerelateerd: Kajawebshop kortingscode, Teken winkel Rotterdam, Tekenwinkel Utrecht, Tekenwinkel Arnhem, Tekenwinkel Den Haag, Van Beek Art Supplies, Kunst en Papier schetsboek, Kunstenaarsbenodigdheden
Recensies
Een walhalla met alles voor je teken en schilder benodigdheden, goed en kundig geholpen.
Al verschillende keren hier besteld. Ben zeer tevreden, na bestellingen snel geleverd en alles heel goed verpakt. Fijne webwinkel.
Zeer nette en fijne webwinkel voor hobbiesten. Mijn eerste bestelling had ik een separatie van de gom en het pigment. Foto’s gemaakt, uitgelegd en op een zondag al snel reactie dat ik een nieuwe ontvang. Nou dat is een 5*+ waard, respect. Zelf doe ik aan aquarel en ze hebben fijn en zeer goede merken in het assortiment. Qua papier is Baohong een van mijn favoriete merken. Tot voorkomt moest ik het altijd via Ali doen. Dezelfde prijs, maar met een wachttijd van 1 tot 2 maanden.
Wat een service, nog geen 24 uur geleden besteld en nu al in huis. Ook zeer netjes en stevig verpakt. Alle lof
Super vriendelijke dame goede uitleg bij vragen. Zeker op gebied van aquarel verven , aquarel potloden en penselen een ruim assortiment van de professionele merken. Genoeg keuze in schets en aquarel boeken. Mooie winkel netjes verzorg kortom gewoon top!
De bestelling ging mis en dat was echt balen....maarrrrr.... de wijze waarop ze het hebben opgelost maakt dat ik ze beloon met een dikke 10 voor service en snelheid van zowel het probleem oplossen als het verzenden!! TOP thnx
Mijn ervaring met het inlijsten van textiel is goed. Kaja maakt er werk van, geeft geduldig advies. Toont de mogelijkheden uitgebreid. Fijn adresje!!
Uitstekend en vakkundig advies voor het inlijsten van een schilderij en snelle correcte levering daarvan
Ik was verrast over de supersnelle verzending. Had mijn potloden dezelfde dag nog in huis! Ook goed verpakt. Dankjewel!
Goede snelle levering . Top .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid