facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kahuna

Kahuna
Adres: Ginnekenmarkt 12, 4835 JC Breda, Nederland
Telefoonnummer: 076 565 6129
Staat: Noord-Brabant
District: Breda
Stad: Breda
Route: Ginnekenmarkt
Huisnummer: 12
Postcode: 4835 JC


Openingstijden

maandag: 12:00–21:00
dinsdag: 12:00–21:00
woensdag: 12:00–21:00
donderdag: 12:00–21:00
vrijdag: 12:00–21:00
zaterdag: 12:00–21:00
zondag: 12:00–21:00

Recensies
Pro: vegan optiesnCon: weinig smaaknnVroeger hier paar keer geweest toen ze net open waren en dat smaakte echt goed. Toen kon je ook binnen zitten. Zelfs ook paar keer afgehaald.nnGelukkig zij er nog steeds vegan opties, zoals op basis van zoete aardappel of tofu. Helaas wel weinig smaak. Veel sla, wortel, komkommer. Dressing was weinig. Zakje sojasaus gaf ietswat meer smaak, maar nog steeds niet super. En de bowls zijn niet goedkoop. Dan kan je beter gaan naar Eazie in het centrum. Weet niet of ik hier nogmaals kom. Temeer omdat enige zit mogelijkheden 2 tafeltjes pal voor de ingang is, en ongezellig. Je kunt wel plaatsnemen op het terras van Boerke volgens mij dezelfde eigenaar, maar dan moet je wel iets te drinken nemen. Al met al mindere ervaring dan vroeger. 3 sterren vanwege de vegan opties.
Veel sla, bijna geen rijst en de rijst was niet zoals sushirijst hoort te smaken. De avocado en zoete aardappel stukjes waren op één hand te tellen en de kip waar ik extra voor betaald heb dat waren 3 stukjes.nJe betaald veel geld maar betaald dus vooral voor sla. Nooit meer.
Erg lekker. Het begint alleen op te vallen dat jullie steeds minder van de proteïne in mijn geval zalm er in doen. Dit weten jullie zelf ook want de sla wordt letterlijk alleen hieronder geplaatst om het meer te laten lijken. Ook de mango, waarvoor je extra betaald, is de helft vergeleken met de andere ingrediënten. Dit is jammer want de prijzen gaan logisch wel omhoog.
Poke bowls besteld op vrijdagavond. Erg snel bezorgd en ze waren erg lekker! Zeker en aanrader!
Weet je wat het is. Het is gewoon heel lekker. En we bestellen al heel lang bij Kahuna….nPas geleden kregen per ongeluk de verkeerde bowl mee. Toen we aan tafel gingen merkten we het pas. Nu een nieuwe afgehaald en smaakt weer net zo lekker. Fijne mensen. Goede service. !! Tot de volgende. !!….top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid