facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kafkas Eethuis

Kafkas Eethuis
Adres: Drie Decembersingel 12, 5922 BD Venlo, Nederland
Telefoonnummer: 077 374 5588
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Drie Decembersingel
Huisnummer: 12
Postcode: 5922 BD


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 11:30–21:00
woensdag: 11:30–21:00
donderdag: 11:00–21:00
vrijdag: 11:30–21:00
zaterdag: 11:30–22:00
zondag: 11:30–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adana Grillroom Adana Grillroom 985 meter Alles bestond uit döner kebab is döner, döner is döner, rijst is zelfde als patat, zo...
Recensies
Online bestelling geplaats zou om 17:15 mn bestelling ophalen. Kwam de order niet aan vanwege hun storing in hun computer. Nou prima kan gebeuren. Ik had schotel köfte met extra vlees, en kreeg vervolgens normale schotel. Ook had ik 2 friet zonder besteld maar die heb ik niet ontvangen. Het eten was lauw, en ik moest in totaal 50 min wachten alleen voor het eten. Nooit meer hier naar toe, zonde van je geld.
Echt heerlijk gegeten , dikke aanrader
Heerlijk gegeten bij Kafkas eethuis. De Turkse doner en andere gerechten smaakte super en hoeveelheid is prima. De schotel zag er verzorgd uit. Je krijgt meer dan voldoende voor de prijs die je ervoor betaald.Personeel was vriendelijk en nam bestelling snel op. De gratis Turkse thee en koffie van het huis smaakt super. Genoeg zitplaatsen aanwezig. Gratis parkeerplaatsen. Entree en toiletten zijn niet rolstoel vriendelijk. In het weekend is het heel druk waardoor je bestelde eten even op zich laat wachten. Er kan zowel kontant als met de pin betaald worden. Mocht je geld willen pinnen dan kan dit bij de automaat die buiten deze locatie bevindt.
Bestelling gedaan , helft niet geleverd en verkeerd. Gebeld, onbegrip aan de telefoon. Nalevering gedaan, zeggen ze dat het adres onvindbaar is etc. Gezeik aan de telefoon, moeten maar ophalen ipv bezorgen!! Notabene alles betaald maar de helft maar geleverd gekregen. Super onvriendelijke vrouw aan de telefoon die zelfs begint te schreeuwen! Bah bah nooit meer!
Nieuwe eigenaar van de Kafkas. Onvriendelijk personeel. Wil ik bestellen , krijg ik een opsomming van het menu. Mag ik zelf niet kiezen wat ik bestel..?nnJe kan klanten ook met mevrouw/meneer/u aanspreken.nEn ze rustig een keuze laten maken. En niet snelsnel bestelbestel hier..nnVorige keer Kapsalon gehaald, heel weinig vlees/friet, het was meer een salade. Vlees/groente wordt terug in de bakjes geschoven. Wat van andere broodjes afvalt.nnDit was de 2de en laatste keer bij de nieuwe ondernemers in die zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid