facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor kadootjevanmij.nl

kadootjevanmij.nl

Info

webwinkel met kadopakketten , die verstuurd worden in luxe brievenbus kadoverpakking.



"Kadootje-van-mij* heeft zich gespecialiseerd sinds 2016 in het maken van cadeaupakketten die door de brievenbus passen.Het meest worden onze snoep/drop/en chocoladepakketten verkocht.Daarnaast verkopen wij nog bak, pup en kittenpakketten.In elk pakket past een fotolijstje met daarin een afbeelding/tekst voor een bepaalde gelegenheid.Je hebt de keuze uit meer dan 30 teksten zoals: Beterschap, verjaardag, opkikker, nieuwe woning, enz.Een cadeaukaart kan worden toegevoegd van alle bekende winkels.Het pakket wordt mooi verpakt in luxe kadopapier, echt een feestje door de brievenbus."
Adres: dam 4, 1613AL Grootebroek
Telefoonnummer: 06-19084516
ln.jimnavejtoodak@ofni
Stad: Grootebroek
Route: dam 4
Postcode: 1613AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hashtag Jekanhet Hashtag Jekanhet 309 meter Wil jij jouw leven positief veranderen? Het is mijn missie om jouw leven en mindset p...
Recensies
Super leuk en origineel cadeau om via de brievenbus te laten bezorgen. Geweldig ingepakt en goede kwaliteit. Ik ben al jaren trouwe besteller, privé en zakelijk.
Kadootje van mij is zo een leuk verassingspakket om te geven. Voor ieder wat wils, en het word zo mooi ingepakt, dus daar word je al blij van.
Leuke verrassing in een brievenbus doosje. Kan ook leuk persoonlijk gemaakt worden.
Weer een leuke reactie ontvangen op een kadootje dat ik via kadootje-van-mij had laten bezorgen!! Succes verzekerd!
Zeer goede service, de pakjes worden supermooi ingepakt, echt een feestje om te geven en om te krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid