facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kadogalerie.nl

Kadogalerie.nl

Info

Bekijk ons uitgebreide assortiment kado-artikelen. Kadogalerie.nl: Originele, unieke cadeau artikelen voor jong en oud!

Geschiedenis

Voor bedrijven hebben we hele interessante artikelen, waarmee je
* een relatie een geschenk kunt geven, voor bijvoorbeeld een jubileum of opening van een bedrijfspand, maar ook als relatiegeschenk met kerst of andere feestdag.
* een verkoopactie kunt ondersteunen (denk aan een leuke spaarpot bij een spaaractie, of een aantal leuke artikelen bij een prijsvraag of een voetbalpoule)
* uw medewerkers een geschenk kunt geven bij bijzondere prestaties, feestdagen en jubilea of als afscheidskado voor een vertrekkende collega.

Informeer of uw logo en/of bedrijfsgegevens kunnen worden gedrukt op het artikel naar keuze.
Wij maken graag een offerte voor u, voor een enkel exemplaar of voor grotere aantallen. email: [email protected]



"Sinds 2009 zijn wij actief met onze webshop Kadogalerie.Wij verkopen cadeau artikelen, woonaccessoires en zelf samengestelde cadeaupakketten.Daarnaast zijn we leverancier van Cow Parade koeienbeelden en schootkussens.Sinds 2020 huist ons bedrijf in Haarlem.We vinden service heel belangrijk en doen er alles aan om uw aankoop tot een succes te maken.Ontstaan er toch klachten over een artikel, dan stellen wij alles in het werk om uw klacht zo snel en correct mogelijk op te lossen.Betaling van uw bestelling kan altijd achteraf plaatsvinden.We hanteren een retourrecht van 30 dagen.We staan altijd open voor suggesties en opbouwende feedback.Afhalen kan in ons magazijn in Haarlem.Graag tot ziens."
Adres: Molenwerf 8d, Uitgeest
Telefoonnummer: 0251294189
Stad: Uitgeest
Route: Molenwerf 8d



op zoek naar gerelateerd: Cadeau artikelen groothandel, Kadogalerie kortingscode, Originele cadeaupakketten, Vakantie cadeau pakket, Cadeau Sale, Wat geef je iemand die alles al heeft, Cadeau voor mannen die alles al hebben, 50 jaar cadeau Pakket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sparkulars Sparkulars 18 meter De Sparkular is een nieuw effect dat een vuurwerkfontein kan simuleren zonder het geb...
Van Uitgeest Van Uitgeest 2 km Heerlijk vlees van eigen dieren. Echt een aanrader! Super vriendelijke mensen.
Buca's Beanies & More Buca's Beanies & More 2 km Handgemaakte beanies voor jong en oud!
Recensies
Fantastische webshop met erg veel leuke en originele producten! Ontzettend leuke zeepjes om jezelf even lekker in het zonnetje te zetten!
Origineel aanbod, erg handig als je op zoek bent naar een cadeautje voor iemand!
Wat een top service. Netjes ingepakt en ook geleverd.
Geweldige website!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid