facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kademuren kollum

Info

De walbeschoeiingen langs de Ooster- en Westerdiepswal te Kollum zijn in een slechte staat en ze moeten worden vervangen.

Geschiedenis

Walbeschoeiingen Ooster- en Westerdiepswal te Kollum

Herstel is noodzakelijk

De walbeschoeiingen langs de Ooster- en Westerdiepswal te Kollum zijn in een slechte staat en ze moeten worden vervangen. Tijdens het onderzoek van de walbeschoeiingen werd duidelijk dat beide bruggen in een slechte staat verkeert.

Nieuwe organisatie
De gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. zijn per 1 januari 2017 ambtelijk gefuseerd. Alle ambtenaren van deze vier gemeenten werken nu samen in een nieuwe organisatie. De tijdelijke naam voor die nieuwe organisatie is ‘DDFK-gemeenten’. De burgemeesters, wethouders en gemeenteraden blijven aan het werk voor hun eigen gemeente. Ze maken daarbij gebruik van de kennis en expertise van de ambtenaren uit ‘DDFK-gemeenten’. Voor het project ‘walbeschoeiing Ooster- en Westerdiepswal te Kollum’ betekent het dat dit onder is gebracht in de nieuwe organisatie DDFK-gemeenten. De afdeling Openbare Werken, team ingenieursbureau is verantwoordelijk geworden voor de uitvoering van het project.

Adres: Oosterdiepswal 1, Kollum
Telefoonnummer: 0519298888
Stad: Kollum
Route: Oosterdiepswal 1


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid