facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kade 4

Kade 4

Info

Kade 4 is het gehele jaar geopend voor lunch, diner of gewoon lekkere koffie met taart. En 's zomers behoren wij tot één van de populairste terrassen van Rotterdam.

Geschiedenis

Café - restaurant Kade 4 is gelegen in een authentiek stukje Rotterdam: In de Oude Haven in het hart van de stad. Kade 4 is het hele jaar geopend voor lunch, diner of gewoon lekkere koffie met taart. En 's zomers behoren wij tot één van de populairste terrassen. Eerlijke prijzen, spontane bediening, een Frans georiënteerde keuken en Rotterdamse gezelligheid: Wij verwelkomen je graag bij Kade 4!



"Rotterdamse gezelligheid in de authentieke Oude Haven. 'S zomers behoren wij tot één van de populairste terrassen van Rotterdam!"
Adres: Spaansekade 4 (Oude Haven), 3011ML Rotterdam
Telefoonnummer: 010 - 2709001
Stad: Rotterdam
Route: Spaansekade 4 (Oude Haven)
Postcode: 3011ML


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 01:00
Dinsdag: 10:00 - 01:00
Woensdag: 10:00 - 01:00
Donderdag: 10:00 - 01:00
Vrijdag: 10:00 - 02:00
Zaterdag: 10:00 - 02:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: kade 4 rotterdam parkeren, apartt rotterdam, kade 4 reserveren, restaurant oude haven rotterdam, tripadvisor kade 4, mooii rotterdam, stockholm oude haven, kade 87
Recensies
Fantastische plek. Heel gezellig aan het water, met het vuur, en wat een mooi uitzicht! Bediening is vriendelijk, en vrij vlot. Het eten was echt heerlijk. Wij bestelden de salade met eend, die zeker voldoet aan prijs-kwaliteit, en surf en turf, die ontzettend gesmaakt heeft en waarvan je zelf kan/moet kiezen hoe het vlees gebakken wordt. Gin-tonics zijn goed, wijn was van wat matiger niveau.
Heel erg mooi ziiten aan de oude haven. Een leuke menukaart, lekkere biertjes, Terras was vol, toch binnen 30 minuten het eten geserveerd. Fijn vriendelijk personeel. Dus eigenlijk perfect.
Leuk chill plekje aan het water onder de kubuswoningen. Fijne bediening, heerlijke koffie. Lekker gegeten. Bankjes zitten zalig door de fijne kussens. Enne als t fris is is er n dekentje.
Goed eten, met ook vegetarische opties. De kaart bestaat wel grotendeels uit vleesgerechten, dus minder keuze uit vegetarische opties. De kwaliteit van het eten is uitstekend. Wel moet je voor groente en friet bijbetalen, dus de vleesgerechten zijn ook enkel vlees. De prijs van het eten is relatief hoog. Echter, voor spareribs mag je wel onbeperkt door bestellen. Verder een leuke zaak met prachtig uitzicht. De bediening is vriendelijk en attent.
Eten smaakte goed, mooie porties en snelle bediening
Prima plek voor een hap met een grotere groep. Het is een gehorig restaurant, het was lastig om elkaar te verstaan omdat er ook een vrijgezellenfeest was...Eten: 3/5
Van 3 personen was 't vlees niet warm. Dit hebben ze opgelost. Van 1 persoon was 'de saté niet gaar. De overige gerechten waren oke.
Heerlijke koffie met een lekker stuk gebak op een verwarmt terras met uitzicht op de haven met oude schepen. Mooier kan het bijna niet. Vriendelijke bediening.
Het uitzicht is mooi en er hangt een gezellige sfeer. De kaart is ruim en ook het eten heeft me gesmaakt zachte prijsjes. Het personeel is vriendelijk. Wat mij mateloos stoorde in deze tijd is dat er achter ons een ouder koppel binnenkwam en geen Covid Safe ticket kon voorleggen maar dat wel gewoon binnen mocht blijven zitten. Blijkbaar was dat voor de bazin geen probleem. Ik had er toen al eerlijk gezegd geen zin meer in. Dit kan, voor mij, echt niet.
Prima eten, niet bijzonder. Zijn leukere plekjes, met beter eten voor dezelfde prijs of goedkoper. Als je er gaat eten zorg dan dat je aan het water zit, prachtige locatie, dat wel.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kade 4. Spaansekade 4 (Oude Haven) kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kade 4 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kade 4. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kade 4 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid