facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kachelvesting

Kachelvesting

Info

Gespecialiseerd in houtkachels op cv, pelletkachels, gaskachels etc.

Geschiedenis

Schultestraat 5
9481BC Vries



"u kunt niet via deze site van google een offerte of informatie aanvragen. Wij nodigen u daarvoor uit om bij ons in de winkel langs te komen. Kijk altijd eerst op onze site voor actuele openingstijden!"
Adres: Schultestraat 5, 9481 BC Vries
Telefoonnummer: 06 42614166
Stad: Vries
Route: Schultestraat 5
Postcode: 9481 BC



op zoek naar gerelateerd: Kachelboer Rolde, Kachelspecialist Groningen, Pelletkachel Tynaarlo, Houtkachel Assen, Ervaring Koppe pelletkachel, Kachelwinkel in de buurt, Kacheloutlet, Houtkachels Zuid-Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 306 meter Wordt heel slecht bijgevuld dit hebben ze niet, en dat hebben ze niet. Ze vragen nu o...
Recensies
Geweldige winkel! Leuk personeel denkt altijd doelgericht! Leuke kachels zeker waard om een kijkje tenemen
Top winkel. De man die er werkt plaatst en onderhoud de kachels. Dus geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies en goede service. Ik heb twee Rinussen gekocht en laten plaatsen.
Snelle levering,zeer goed advies,kundige vakman,zou hem zeker adviseren voor aankoop kachel!!
Prima service en vriendelijke mensen! We kwamen daar ivm een gebroken kachelruitje, er werd voor ons direct een nieuw ruitje op maat gesneden en verteld hoe we zelf dat ruitje konden vervangen. Tevens werden we geattendeerd op het vervangen van het koord in beide deurtjes welke ook voorradig was. Kortom na een kort maar krachtig bezoek kon bij ons de houtkachel binnen no time weer aan.
Top ervaring met kachelvesting. Waar anderen zeiden dat een kachel plaatsen niet mogelijk was heeft Alex meegedacht en met een redelijk simpele ingreep de kachel die wij wensten geplaatst. Werkte super netjes en je kon op hem rekenen. Heel blij met een prachtig resultaat!
Gisteren 19-12 -2018 een Pellet kachel geplaatst door Alex Henk Bouwma. Ondanks dat hij wat ziek was komt zijn afspraak na. Geweldige service en super netjes gewerkt. Voor ons een mooie droom kachel de Dielle.
Wij hebben via Kachelvesting een Stratford CV-Houtkachel aangeschaft en door hun laten installeren. In het begin kregen we de woning niet goed warm, het bleek dat het hout aan de natte kant was en we niet voldoende hout in de kachel deden. Kachelvesting heeft dit goed en duidelijk uitgelegd er zijn geen kosten berekend.
Mooie zaak en goed advies en weet waar ze over praten geen no nonses verhalen. En altijd oplossinggericht te werk. Zeker aanrader om een kijkje te nemen.
Veel keuze in hout/pelletkachels. Helder en eerlijk advies
Prima bedrijf,klantvriendelijk en ruime sortering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid