facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kachel.nl

Kachel.nl

Info

De site voor sfeerverwarming.Kachels en haarden op hout, gas,elektrisch of bio ethanol.Ook voor pelletkachel, hout cv en gebruikte kachels. Kwaliteit!



"Wij hebben in Halle en Duivennaast Ikea twee mooie showrooms van kachels en haarden.Houtkachels,gashaarden,elektrische haarden, schouwen en schoorstenen.Wij verkopen alle bekende merken.Kom gerust voor een vrijblijvende offerte.Wij maken ook gerust een 3D tekening.In Halle hebben wij ook een groot assortiment gebruikte kachels.Ook hebben wij daar een winkel met tuinmachines, gereedschap en woondecoractie."
Adres: Halle-Heideweg 16, 7025 CL Halle-Heide, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0314631741
Stad: Halle-Heide
Route: Halle-Heideweg 16
Postcode: 7025 CL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: De Heide Smid, Heide Smid gebruikte houtkachels, De Heide Smid Duiven, Heide Smid Duiven openingstijden, Kachels en haarden, Houtkachel kopen, Haarden Duiven, Elektrische haard Duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal Vera Huntink Stal Vera Huntink 171 meter Stal Vera Huntink: * Dressuur en spring lessen voor beginners tot Z niveau * africhti...
Hobelman-Halle Hobelman-Halle 993 meter Vakmanschap. En een geweldig product.
Recensies
Vriendelijk en behulpzaam personeel, die de tijd nemen om tot een tevreden oplossing te komen , zaterdag 26-11 -22 geweest voor een offerte te laten maken ! Mooi een compleet uitgewerkte offerte gekregen. Mooie winkel met veel toebehoren en mooie hout/pellet kachels en ook gashaarden. Kortom voor elk wat wils. ECHT EEN AANRADER
Ondanks toezeggingen dat ik gebeld zou worden over offerte en levertijd en na 4 bel-pogingen van mij wordt er op geen enkele wijze contact opgenomen. Het gaat te goed in de kachelbranche.
Heide smid heeft onze gaskachel gemaakt nadat we 5 dagen in de kou zaten en zij wel na 1 x bellen diezelfde dag nog konden komen. Geweldige service!
Na een negatieve ervaring bij een andere kachel-leverancier kwamen we bij De Heide Smid uit. Een wereld van verschil! Nadat we per mail onze wensen hadden doorgegeven, kregen we direct in het weekend al een reactie dat er spoedig een offerte kwam. Maandagochtend was die zeer uitgebreide offerte er al! Om de details te bespreken hebben we een afspraak gemaakt in de winkel. De verkoper nam echt alle tijd zelfs op een drukke zaterdagochtend en gaf helder en duidelijk advies en antwoorden op al onze vragen. De relaxte manier van communiceren gaf ons bij voorbaat al een goed gevoel over het verdere verloop. Uiteraard kwam er iemand thuis om te beoordelen of het plaatsen überhaupt kon en ook hij was erg meedenkend en professioneel. Hoewel de levertijd in deze wintertijd logischerwijs wat langer was, verbaasde het ons hoe snel ze een installatieafspraak konden maken. De installatie zelf was ook goed. Ook hier stond de professionaliteit hoog in het vaandel. Het waren allebei vakmensen, met genoeg ruimte voor een ongedwongen en gezellige werksfeer. Alles werd keurig afgeplakt en de heren werkten erg secuur en netjes. Nu genieten we van een heerlijk warme houtkachel en kijken met een zeer positief gevoel terug om de werkzaamheden van De Heide Smid. Het proces van begin tot eind een dikke 10. Een aanrader dus!
Fantastisch bedrijf! Wij hebben in januari 2022 een prachtige gashaard laten plaatsen door De Heide Smid. Deze is vakkundig, mooi en met zorg geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee. Niets dan lof! Zelfs het enige "minpuntje" en let wel, dat komt omdat ik zelf de offerte NIET goed heb gelezen dat de haard niet standaard volledig "afgewerkt" wordt afgeleverd je moet immers zelf de kleur en materiaal van de afwerking bepalen, is alsnog meer dan zéér coulant behandeld. En ga eens naar de showroom in Halle Achterhoek, het is écht de moeite waard om ernaar toe te rijden. De showroom is véél groter dan dat je verwacht als je voor de winkel staat en ze hebben veel verschillende werkende showmodellen zowel gas als hout staan. Kortom wil je vertrouwd een goede- en mooie haard is De Heide Smid het adres waar je moet zijn.
Super contact en informatie. Zeer goefe afhandeling na brand. Monteurs zeer tevreden over. Montage en aflevering meer dan tevreden. Een bedrijf welke haar afspraken zeeer zeker na komt.
Prijzen verhoogen met 50% binnen 24uur vind ik niet kunnen. De pallet korrels staan op voorraad?!
Vorig jaar augustus een prachtige kachel uitgezocht, verkoopadviseur Richard hielp ons daarbij fantastisch! Met veel zorg en aandacht vertelde hij alle ins and outs over de kachels waar wij interesse in hadden. Op die manier konden wij een goede keus maken voor ons groter wordende huis. Schoorsteenveger John heeft ons geholpen met het rookkanaal eerst schoon te maken en daarna een flexibele buis erin te trekken. Met wat uitleg en hulp hebben wij zelf de kachel afgelopen week geïnstalleerd en aangestoken. Wij zijn lovend over jullie en de kachel die we hebben ontvangen. Super bedankt voor alle hulp en advies: een dikke 10!!! Wij gaan genieten van de prachtige Dik Geurts kachel!
Prima geholpen deze keer een kleine ethanol kachel voor de openhaard gehaald We werden vriendelijk geholpen .Ook is het assortiment kachels flink uitgebreid een must voor de kachel liefhebber
Mooie winkel, prettige ontvangst en deskundig advies. Wij wachten op de offerte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid