facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kabouterpad Steendam

Kabouterpad Steendam

Info

In het Steendamsterbos is met prachtig beschilderde kabouterpalen een wandelroute van 2,5 kilometer uitgezet. Het pad is voor kinderen en volwassenen.

Geschiedenis

In het Steendamsterbos is, met prachtig beschilderde kabouterpalen, een geweldig leuke wandelroute uitgezet! Het kabouterpad is geschikt voor de allerkleinsten, maar ook leuk voor de basisschooljeugd. Door de kabouters te volgen, vind je vanzelf de juiste weg door het bos. De hoofd route is 2,3 km maar mocht je deze te lang vinden, is er ook de mogelijkheid een traject te lopen dat 1 km korter is. De start van het pad vind je schuin tegenover het podiumcafe Peter & Leni, aan de overkant van het afwateringskanaal. Bij het café is een papier te halen met vragen, opdrachten en informatie over de natuur. Parkeren kan op de parkeerplaats van het podiumcafe. Het pad en het parkeren zijn gratis. Laarzen kunnen handig zijn.....


Het kabouterpad is een initiatief van leden van de dorpsvereniging steendam in samenwerking met Staatsbosbeheer en wordt financieel gesteund door het loket leefbaarheid en lokale ondernemers.

Adres: Damsterweg 20, 9629 pd Steendam, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598-430575
Stad: Steendam
Route: Damsterweg 20
Postcode: 9629 pd



op zoek naar gerelateerd: Kabouterpad Groningen, Kabouterpad Roden, Kabouterpad Slochteren, Steendam Groningen, Dorpsvereniging Steendam
Recensies
Leuk rondje met plezier voor 10! Meer dan genoeg kabouters te vinden. Ook kun je even verderop lekker een drankje doen en wandelen over een zandstrand. Succes voor 2, neem dan even een extra setje kleding mee voor de kinderen! Veel plezier.
Heel leuk pad om met de kinderen te lopenAanbevolen activiteitenLopen, Wandelen en Hond uitlaten
Kabouterpad is heel leuk om er te wandelen. En de kabouters te ontdekken. Er is een klein rondje om met kleine kinderen te lopen en een iets langere ronde.
Leuk wandelpad. Laarzen zijn wel een must!
Super mooi We gaan zeker nog een keer
Een hele leuke wandeling voor jong en oud, ik heb genoten
Prachtig mooi pad voor de kleinkinderen
Op de lange route van het Kabouterpad staat bij het paddenstoelenzitje een versierde kerstboom met lichtjes. Kom kijken en hang een zelfgemaakte duurzame 'kerstbal' erin.
Prachtig geschilderde kabouters zoeken. Leuk voor jonge kinderen maar ook voor de iets oudere. Ja kan een korte of lange route volgen. Onderweg is er een mogelijkheid tot een picknick. Er zijn bankjes.
Heel mooi en duidelijke paden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid