facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kabila

Kabila
Adres: Hoofdstraat 64, 6461CS Kerkrade-Holz, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0455354432
Stad: Kerkrade-Holz
Route: Hoofdstraat 64
Postcode: 6461CS


Recensies
In het restaurant gegeten. Ik houd normaal niet van shoarma, maar hoe zij het hier klaar maken was het echt voortreffelijk. Aardige serveerster, vooral ook naar mijn kinderen. Hoeveelheid was echt veel, we kregen het met moeite op.
Jaren vaste klant, vaak late bezorging maar voor ons geen probleem omdat het eten altijd warm en lekker was, vandaag maandag avond 23:19 bestelling geplaatst. Zaak sluit om 00:00. Om 00:10 viel mij op dat de bestelling in de app niet bevestigd was dus belde ik. Niet meer bereikbaar. tot 01:27 proberen contact op te nemen. niet bereikerbaar. in totaal letterlijk 14x gebeld waarvan de 4e of 5e keer ‘gebruiker is in gesprek’ bandje luidde. Telefoon gaat wel over bestelling nooit ontvangen terwijl ik 40 minuten voor sluitingstijd bestel op een neem ik aan rustige door de weekse dag. Jammer.
Heerlijke kip shaslik, super lekker gekruid, lekkere sausjes erbij en een frisse salade. Een woord heerlijk. Mooie zaak , schoon en gezellig en snelle bediening. Hier kom ik terug .
Onze bestelling werd ruim op tijd bezorgd door correcte jonge man. Eten was voortreffelijk en vers bereid. Voor ons is Kabila een “blijver” waar wij gezien de uitgebreide keuzes zeker vaker gebruik van zullen maken. Vegetarische menuopties: Zie menu kaart. Kindvriendelijkheid: Speelhoekje voor kinderen Parkeren: Ruimschoots parkeergelegeheid voor de deur. Speciale dieetwensen: Uit ervaring weet ik dat je dit vooraf kunt aangeven en de keuken daar rekening mee houd.
18.00 uur telefonisch besteld, levering zou 3 kwartier duren. 19.30 uur nog maar eens gebeld. Bezorger was onderweg en zou er binnen een minuutje zijn. 19.45 uur komt de bestelling met 2 schotels die net nog het predicaat lauwwarm kregen en koude frieten. Dit is de laatste keer dat wij hier besteld hebben, want dit is al bijna standaard te noemen.
Altijd goed eten en de beste service!Eten: 5/5
Heerlijke shoarma en grote porties echt een aanraderEten: 5/5
Enigste minpunt is dat iedereen weet dat het goed is en de bezorgtijden daardoor lang zijnEten: 4/5
2 uur gewacht op het eten. Maar uit ellende de bestelling gehaald nog niet eens een blikje ter compensatie, bij thuiskomst geen frieten erbij. Gebeld zeggen ze eerst maken we volgende keer goed. En dan zeggen ze ga je problemen maken om een frietje. Bij bellen hoe het met bestelling zit zeggen ze tot 2x toe gaat nu de deur uit, wat gelogen was. Nooit meer ga ik hier bestellen vaste klant zijn ze kwijt.
Super aardig personeel en eigenaar, ook hele erge lekkere schotels en snelle service. Wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid