facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kabeldirect

Kabeldirect

Info

Dé webwinkel voor al uw kabels en accessoires.

www.kabeldirect.nl
[email protected]
085-2737303

Geschiedenis

Voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Verzendkosten vanaf slechts € 3,95
Gratis verzending bij bestellingen boven € 50,-
Alle artikelen direct leverbaar uit eigen voorraad
Alle prijzen zijn inclusief BTW
Makkelijk en snel afrekenen via Paypal, Ideal, of met een bankoverschrijving



"Kabeldirect is dé online webwinkel voor kabels en aansluit accessoires. Ben jij de draad kwijt? Laat je adviseren door onze klantenservice. Er zijn duizenden kabels en aansluitmogelijkheden, dat kan soms verwarrend zijn. Met onze technische kennis, adviseren en helpen wij jou om hét product te vinden dat voldoet aan jouw wensen en behoeften. Indien voorradig, kun je erop rekenen dat je het product de volgende dag al in huis hebt. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon en diverse chatmogelijkheden."
Adres: Haefland 5-A, 6441PA Brunssum
Telefoonnummer: 0852737303
Stad: Brunssum
Route: Haefland 5-A
Postcode: 6441PA



op zoek naar gerelateerd: Kabeldirect retour, Electrade Kabeldirect, Kabels Leiden, Onlinekabelshop, Kabeldirect magazijn, Kabeltje, Kabeldirect kortingscode, Kabel Praxis
Recensies
Ik had een vraag over het aansluiten van een nieuwe radio in onze 20 jaar oude camper en kreeg binnen een uur antwoord met topadvies, waardoor de installatie een fluitje van een cent was.
Ik kan de andere positieve reviews beamen; Kabeldirect is echt een fatsoenlijk bedrijf met de juiste insteek. Ik wilde een aftermarket radio installeren in mijn auto, heb je vaak verschillende adapters voor nodig. Dus heb ik bij Coolblue aan de klantenservice gevraagd wat er nodig zou zijn voor installatie, het antwoord: “alles zou er bij in moeten zitten voor de installatie!”. Dat bleek al snel gezwets. Ze leveren leuk een ISO adapter mee, maar verassing, lang niet elke auto heeft een ISO aansluiting. Met dit verhaal de klantenservice van Kabeldirect benaderd, en zoals beloofd binnen 1 werkdag een helder en kloppend antwoord. Gelijk een link naar de juiste adapter toegestuurd gekregen, en op een vervolgvraag werd zelfs na werktijd 18:35 nog gereageerd met een goed antwoord. 5 sterren meer dan verdiend!
Bedrijf met uitstekende kennis van de producten die ze verkopen. Geven goed advies en wanneer er dan toch problemen voordoen in mijn geval door een fout van mijzelf, wordt het heel netjes opgelost.
Heel erg verrast door de goede service. Een fout van mij tijdens een garantie proces maar zo vriendelijk en heel snel geholpen. Deze mensen snappen wat klantvriendelijkheid is en gaan nog een stapje verder! Super!
Eerst een verkeerde kabel gekregen maar na 1 belletje volgende dag het juiste kabeltje ontvangen. Goed geregeld!
Product had een beschadiging maar dit is naar tevredenheid door snelle communicatie en zeer bekwaam personeel goed opgelost.
Bij mijn zoekopdracht naar de juiste kabel werd ik fantastisch geholpen door Noël van Kabeldirect. Ik ontving de kabel snel en deze werkt prima. Kan iedereen deze website aanraden!!
Had een vraag over welke kabel ik moest hebben, werd super snel geholpen zonder dat ik iets hoefde te kopen.
Erg fijne winkel. Eerste kennismaking was direct positief. Ze hebben een product 15m 2.1 HDMI kabel die niet bij veel webshops worden aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Helaas bleek deze defect te zijn. Daarom mailde ik met de klantenservice -die zo goed als direct met antwoord kwamen-, met de vraag of ik een nieuwe mag. Helaas bleek het product niet zo snel geleverd te worden door de fabrikant. Ik gaf aan geduld te hebben. Een week later, benaderde Kabeldirect mij proactief dat de levertijd écht nog even op zich liet wachten. Ze boden mij een alternatief: 15m 2.0 HDMI kabel. Nadat ik zei dat mijn voorkeur toch echt bij 2.1 HDMI ligt, en zelf met het voorstel kwam om dan maar voor de 20m 2.1 HDMI kabel te gaan, kreeg ik die de dag erna direct opgestuurd! Het prijsverschil in deze kwam voor rekening voor kabeldirect. Een klantenservice boven verwachting voor een webshop. Nogmaals dank!
Zeer goede produkten welke volledig voldoen aan de omschrijving en zeer snelle levering. Uitstekend een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid