facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaatsclinics Minnesma

Kaatsclinics Minnesma

Info

Kaatsclinics voor bedrijven of particulieren.

Geschiedenis

Sport geniet een enorme populariteit. Omdat het bij sport gaat om entertainment, bijzondere prestaties. Sport is emotie, sport brengt mensen samen. Daardoor kan sport een onderscheidend aspect zijn van de positionering van uw bedrijf, dienst of product. Sport biedt bovendien een ideaal platform voor relatiemarketing. Want sportevenementen lenen zich bij uitstek voor de combinatie van zakelijke en sociale contacten. Kaatser Simon Minnesma kent de mogelijkheden als geen ander.

Ik geef presentaties of lezingen, treedt eventueel op in reclame-commercials of advertenties, daarnaast geef ik actief kaatsclinics op een naar u gewenste locatie. Dit kan op een veld dicht bij uw bedrijf zijn of op een prachtige locatie in Friesland waar ik meerdere clinics heb gehouden.

Adres: Skries 6, 9035 DA Dronrijp
Telefoonnummer: 0517-232523
Stad: Dronrijp
Route: Skries 6
Postcode: 9035 DA



op zoek naar gerelateerd: Kaatsen Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Wemke By Wemke 454 meter Wemke is een spontane lieve vrouw. Ze maakt heel mooie werkjes. Op de workshop geeft ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid