facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaat's Kitchen

Kaat's Kitchen

Info

Kaat kookt vanuit haar kitchen óf aan jouw fornuis de heerlijkste gerechten. Haar inspiratie haalt ze uit alle windstreken. Global cuisine pur sang.

Geschiedenis

Kaat kookt al 25 jaar de heerlijkste oog- en tongstrelende gerechten. Ze was eigenaresse van een restaurant in Brazilië, kookte voor een Italiaans restaurant in Miami en catert voor kleine en grote gezelschappen. Daarnaast gaf ze kooklessen in Amsterdam en Chicago.

In Kaat's Kitchen wordt zoveel mogelijk met biologische, pure en verantwoorde ingrediënten gekookt. Ze houdt van Ottolenghi, fusion, exquise soepen en de Hollandse keuken met een internationale Kaat's Kitchen twist.



"Kaat's Kitchen, culinaire catering, kok op uw locatie, thuiskok, huwelijk, 21 diner, walking dinner, luxe borrel, privé diners, verjaardag, jubileum, of gewoon om het leven te vieren. Kaat organiseert en voert uit precies naar uw wens. Groot of klein. Met passie en finesse."
Adres: Tred 13, 8603 DW Sneek
Telefoonnummer: 31653955008
Stad: Sneek
Route: Tred 13
Postcode: 8603 DW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Hapjes bestellen Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lokaal 55 Lokaal 55 2 km We kijken met veel genoegen terug op ons feest in Lokaal 55. We hadden een avondvulle...
Horeca Catering de Vries Horeca Catering de Vries 2 km peter de vries en zijn collega's hebben voor ons feest het buffet gemaakt,overvol,sup...
Recensies
Kaat heeft voor ons het 21-diner van onze dochter verzorgd. Ze denkt mee, is creatief en kookt geweldig. We hebben genoten van haar heerlijke gerechten. Geweldig om zo ontzorgd te worden. We kijken nu al uit naar een volgende keer!
Ik heb mijn 21 diner gevierd met de catering van Kaatskitchen, dit was een hele fijne samenwerking. Ze dacht mee over het menu en ook met de materialen die nodig waren. Ik heb een fantastische avond gehad en iedereen heeft heerlijk gegeten!!
Wil hiermee Kaat's Kitchen aanraden als geweldige cateraar. Gisteren heeft Kaat en crew een 5 gangen diner verzorgd voor de 50 ste verjaardag van mijn man, bij ons thuis. Kaat heeft samen met haar hulpen alles even mooi aangekleed, wij hebben werkelijk niets gedaan. Er waren 25 gasten en alles was even lekker en fantastisch verzorgd. Het eten zag er prachtig uit en smaakte nog lekkerder. Het wijn arrangement wat er bij geserveerd werd was uit de kunst. Kaat is een top kok op locatie! Absolute aanrader.
Kaat heeft recentelijk voor ons, een groep van 9 vrouwen, die op een retraite waren, heerlijk gekookt: Lekker eten, zorgvuldig afgestemd op onze dieet- wensen. Omdat wij niet gestoord wilden worden, heeft zij het eten voorbereid en met een duidelijke instructie aangegeven hoe we het - precies wanneer wij het wilden- af konden maken. Zij en haar kookkunsten zijn een aanrader!
Onlangs werd mijn vader 80 en om dat te vieren heeft Kaat een 5 gangen "walking diner" verzorgd voor de 55 gasten die er waren. Het was helemaal TOP. Heerlijk gegeten en samen met haar team heeft ze ervoor gezorgd dat iedereen een geweldige avond had. Met dieet - en andere speciale wensen is perfect rekening gehouden. Ook bijzonder plezierig in de communicatie vooraf!
Wij hadden een geweldig feest goed verzorgd door Kaat's Kitchen! Het eten was zeer smakelijk, goed verzorgd en zag er heel leuk uit. Kaat heeft veel oog voor detail zowel visueel als voor de smaak! Wij bevelen Kaat's Kitchen van harte aan!
Wij hebben een goede ervaring gehad met Kaat's Kitchen. Onze hotelgasten werden opgehaald door een boot die Kaat had geregeld en waar zij op lokatie voor ons kookte. Alles was tot in de kleinste details verzorgd. En bovendien was alles heerlijk.Wij raden Kaat aan voor ale boottochten in Amsterdam
Kaat heeft voor ons jubileumviering de hapjes verzorgd. Dit was fantastisch! We zijn zeer tevreden. Lekkere luxe hapjes voor een prima prijs! Wij komen zeker terug!
Fijne samenwerking en betrouwbaar adres voor culinaire catering, aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid