facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KaasvanFaas

KaasvanFaas

Info

Wij zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid aan binnen- en buitenlandse kaassoorten,noten,zuidvruchten,tapas,salades, wijnen en relatiegeschenken.

Geschiedenis

Kortom een winkel waar u terecht kunt voor heerlijk beleg voor op de boterham of voor een heerlijk hapje voor bij een lekker glas wijn of een borrel.

Adres: Molenwerf 26, 1541 WR Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 0756120068
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Molenwerf 26
Postcode: 1541 WR



op zoek naar gerelateerd: Kaas van Faas Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visspeciaalzaak Runderkamp Visspeciaalzaak Runderkamp 0 meter voor een goede en lekkere vis. vriendelijke personeel, ik kom er graag.
Le Cockelon, Kaas wijn en Delicatessen Le Cockelon, Kaas wijn en Delicatessen 724 meter Wat een super aardige mensen, zeer veel keus aan lekkernijen! Ook voor mooie cadeau p...
Recensies
Heerlijke kaas en andere hapjes. Ook de wijnkast is elke keer goed gevuld met bijzondere wijnen!
Top kaaswinkel is dit. Weinig aan toe te voegen. Altijd gezellig en goeie producten.
Vooral de salades en filet american zijn erg lekker !
Heerlijke kaas en noten, heel ruim aanbod. Ook de olijven zijn een absolute aanrader! Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hou niet van kaas, maar de hoornse leverworst is een aanrader
Prima aardig personeel Goede keuzes te maken met kaas en noten
Jongens dit is werkelijk een eilandje met overheerlijke artikelen. Kazen met alle mogelijke smaken, pittig of juist romig, zacht of hard. LET OP HET KAASJE VAN DE WEEK! Heerlijke wijnen en ook hier weer regelmatig leuke aanbiedingen, Let op de Rioja, de zon in een fles. Vandaag nog even overheerlijke franse worstjes gekocht. Ongekende kwaliteit voor een zéér schappelijke prijs. Complimenten voor deze winkel en de medewerkers.
Heerlijke kazen en veel keuze. Ook de salades voortreffelijk. Uitstekende service met het kiezen van kazen en wijnen. Dit is meerdere keren het geval geweest. Dus geen toevalstreffer. Aanrader!
Mooi uitziende winkel met heerlijke producten, en personeel wat verstand van zaken heeft.
Top zaak! Goede kazen, wijnen, noten en nog meer. Wij worden altijd steengoed geholpen in de keuze hierin. Wijn kan je vaak "voorproeven", voordat je zo'n topper mee naar huis neemt. Voor ons geen wonder dat deze zaak bij de beste van NL zit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid