facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaaspakhuis Almelo

Kaaspakhuis Almelo
Adres: Vincent van Goghplein 23, 7606HN Almelo
Telefoonnummer: 0612636967
Stad: Almelo
Route: Vincent van Goghplein 23
Postcode: 7606HN


Recensies
Fenegriek geitenkaas gekocht, smaakt heel raar, hele stugge kaas - geen verse smaak. Overigens was ik onbewust om 5 voor half 6 in de winkel, men zei kan ik je helpen lees kun je ff opschieten we gaan om half 6 dicht. Hoeveel moeite is het om 5 minuten langer open te zijn. Wat een slechte zaak. Hier ga ik nooit meer heen.
Veel keuze, zeer betaalbaar, prima personeel, kortom wat heb je meer te wensen
Veel keus, goede kaas voor een goede prijs. Altijd vriendelijk personeel die de tijd nemen om je te helpen.
Goedkoper en beter dan in de supermarkt, verder een super goede winkel als je een cadeautje voor iemand wil halen. Ze maken het mooiste kaas/worst/bier pakketje voor een prima prijs!
De mensen die hier werken hebben totaal geen verstand van kaas! Ze konden niet met mij meedenken in welke smaak en soort kaas ik bedoelde. Erg jammer; had ik van een kaas speciaalzaak toch anders verwacht....
Goede kaas. Vers gesneden. Heel veel soorten kaas zoals brandnetel, mosterd , italiaans gekruid, knoflook etc.. Ook voor noten, pinda etc. Wel vreemd dat de website op zondag gesloten is ivm geloof. Beetje uit de tijd!!
Prima zaak, vriendelijk personeel, ruime kaas, redelijke prijzen en verzorgde zaak...
Wat een vriendelijkheid dat zie je niet meer vaak! Verse produkten die nog voordeliger zijn dan in een supermarkt maar vele malen lekkerder Top zaak!
Een top zaak. Lage prijzen en heerlijke smaken.
Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid