facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaasland Dongen

Kaasland Dongen

Info

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar! Met de allerlekkerste kazen, noten, buitelandse kazen, tapas en vleeswaren!!!
Proeven is genieten..

Adres: Looiersplein 21, 5104 GN Dongen
Telefoonnummer: 0162313500
Stad: Dongen
Route: Looiersplein 21
Postcode: 5104 GN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kaasland Dongen verhuizen, Looiersplein 21 Dongen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel De Villa Hotel De Villa 197 meter We hebben voor de 2e keer weer genoten, het eten is echt aan te raden. De Kamers zijn...
Cafetaria Eethuis Van Holst Cafetaria Eethuis Van Holst 420 meter We hebben om 17.55 uur telefonisch friet besteld. Het zou om 19.00 uur bezorgd worden...
Drankenhandel Albert Schuermans Drankenhandel Albert Schuermans 650 meter Super wijnen en enorm goede hulp.
Boerderijwinkel D'n Heerd Boerderijwinkel D'n Heerd 2 km Wat een mooi bedrijf met pure liefde voor hun vak en voor hun dieren. Inspirerende ui...
Opener Opener 3 km Een pracht locatie, heerlijke BBQ gehad, met de lekkerste drankjes van Opener Dongen...
Recensies
Leuke winkel. Naast de ruime keuze uit de heerlijke kazen zijn er ook fantastisch lekkere noten, tapashapjes, salades en vleeswaren verkrijgbaar.
Een gewrldig groot assortiment kazen en allerlei andere smulfesteinen. Ook een vakkundig advies en vriendelijke bediening.
Heerlijke kazen , veel te veel natuurlijk want het zag er allemaal zo lekker uit
Goede service aardig personeel en zeer veel keus
Wij maken gebruik van de afhaal service. Je stuurt via WhatsApp de bestelling door. Vanaf het afhaalmoment staat de tas met verse producten voor je klaar. Ideaal wanneer je de rij voor de winkel wilt omzeilen.
Een zeer uitgebreid aanbod aan o.a. kazen, noten en vleeswaren. Het personeel denkt graag met je mee als je eens iets nieuws wilt proberen. Ook de tapasplankjes of cadeauboxen zijn een zeer goede aanrader.
Wat een mooie reclame van Kaasland. Gisteren won ik een mooie kaasplank tijdens de bingoavond.. . . en mijn vrouw ook een. Dat zal niet vaak gebeuren. Goed gedaan Kaaslanders !
Fijne kaaswinkel om kaas en nootjes te halen voor een avondje borellen! Uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel, soms is de wachttijd alleen wat lang.
Ik ben heel erg blij met deze verse specialiteiten shop in ons dorp. Kwaliteit is goed! Keuze is reuze!
Leuke winkel, vriendelijk geholpen. Wij zijn laatst voor een leuk kaasplankje gegaan voor de verjaardag, personeel dacht erg goed mee en wist precies voor een mooie prijs een leuke plank samen te stellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid