facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaaskoppen in Marokko

Info

Kaaskoppen in Marokko is een podcast waarin Marokko-kenners Marco Kranenburg & Willemijn de Koning in gesprek gaan over dit fascinerende land. Elke week bespreken ze een nieuw thema; van Corona tot aan tips voor je Marrakech-trip.



"Consulat Général du Royaume du Maroc à Rotterdam"
Adres:
Stad: Rotterdam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Podcast Studio Rotterdam Podcast Studio Rotterdam 2 km Fijne en professionele club! Met oog voor persoonlijk contact. Voor de gemeente Rotte...
Recensies
Ik verbaas me met negatieve reviews hier. Vandaag waren we erlangs geweest om onze CNIE te verlengen. We waren moeiteloos zonder afspraak naar binnen gegaan. We werden goed geholpen en na zo’n uurtje konden we weer naar buiten.
Veel negatieve nep reviews hier van azulsiten zoals die mo die zeg ik ga nooit naar marokko op vakantie door consulaat ervaring. 1 wat heeft dat ermee te maken 2 zulke types zijn 1e die naar Marokko gaan. Marokko is top bezochte vakantie landen hamdoulilah met of zonder jou uitkering geld. Wereldsterren komen hier. Dima maghrib! Allah alwatan al malik.
Je kon nie betalen met pin, het duurde soms echt te lang, voor de rest weet ik echt niet wat ik ervan moest vinden
Al hebje een afspraak zitje daar de hele dag. Kan altijd beter door vrolijker te werk te gaan en iedereen als dezelfde te behandelen en daadwerkelijk het eigen volk te willen helpen zaken op te lossen. Afspraken maken via internet is de slechtste afspraak site ooit er is zoveel onduidelijkheid en het consulaat is gevestigd in Nederland en niet eens in het Nederlands vertaald maar frans/Arabisch . Zeer frustrerend. Veel gedrags problematiek van de medewerkers ze werken en haten het is wat zij uitstralen . Nog steeds becijferd als amateurs Neem een voorbeeld van de Nederlandse consulaat . Dan heb ik het puur over hun aanpak van weten en gedragscode. Nederland zelf is het land niet meer dat het was geweest maar los daarvan puur aanpak van weten proffesionele houding en gedragscode is waar er naartoe moet worden gewerkt..
Jammer dat we iedere keer maar weer te horen krijgen dat we moeten wachten. Na de laatste aanvraag wachten we al 7 maanden. Bij de aanvraag was 3 weken wachttijd gezegd. We worden vriendelijk aan het lijntje gehouden.
Terug naar 1960 en waar alles nog hetzelfde is. Wil je een ID kaart verlengen, maak er een dag trip van!
Zogenaamd alles smart en digitaal. Op de website account gemaakt, alles geupload en 1 week na online afspraak aanvraag nog steeds geen datum. De andere afspraak staat nog pending want er moeten zoveel documenten geupload worden die ik juist wil aanvragen.
Precies het zelfde bij mij!! Ik be. Al weken bezig om een afspraak te krijgen
Het is zo druk, de aantal mensen die zijn nu aan hetwachten is behoorlijk groot. Jevoelt gewoon dat je in marokko bent met alle andere landgenoten. Ik ben blij dat ik geen afspraak hoefd te maken en dat ik snel terecht kan, het is gewoon wachten dat je aan de beurt bent , bij Marokkaanse bakker voor maghreb in Ramadan moet je ook langer wachten tot dat je geholpen wordt laat staan voor de administratieve dingen, ik kan me voorstellen dat ook medewerkers druk hebben . Het zou fijn als je het voortaan de aanvraag digitaal kan doen. Iedereen kan negatief praten maar we moeten ook met oplossing komen . Hier binnen een dag wordt je geholpen . In Marokko zou het langer duren en soms moet je wat geven om het proces te laten lopen. Het is gewoon een gezellig dagje in Marokaanse consulaat , jammer dat ze telefoonisch slecht berijkbaar , Mischien die lijn opheffen.
Vandaag 21-06-2022 ben ik samen met mijn vrouw hier voor het verlengen van La Carte national, ik moet zeggen dat er een verbetering is door het in leven roepen van vooraf afspraak maken. En de medewerker was vriendelijk en we werden goed geholpen. Min punt is wachttijd van 2 maanden op La Carte national. Moge Allah ta3alla ons het geduld met elkaar laten opbrengen. En ons allen blijven beschermen tot in de eeuwigheid inshaAllah.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kaaskoppen in Marokko met het openbaar vervoer


Rotterdam, Beurs 180 meter
12
125
21
23
24
8
Rotterdam, Beurs 240 meter
A
B
C
Rotterdam, Beurs 240 meter
12
125
21
23
24
8
Rotterdam, Lijnbaan 280 meter
125
23
8
Rotterdam, Keizerstraat 310 meter
21
24

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid