facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaaskamer Hooi en Klomp

"Kaaskamer Hooi en Klomp is een kaaswinkel waar iedere kaas een verhaal heeft.Het zegt iets over de plek, het melkvee en de mensen die de kaas maken. En elk nieuw kaas begint in de bodem van een weiland.Mede door de industrialisatie van ons voedselsysteem zijn er in de loop der jaren veel echte smaken verloren gegaan. Wij willen de echte smaken weer op de plank brengen. Kaas is namelijk een product dat meer waarde, karakter en smaak krijgt als er bewust met de grondstoffen wordt omgegaan.U kunt bij ons binnen lopen• voor een lekker stuk kaas voor op de boterham• om samen met ons een kaasplateau samen te stellen; altijd vers van het mes.• of voor één van onze kaasfondue-recepten, altijd vers gesneden en geraspt."
Adres: Gijsbrecht Van Amstelstraat 182c , Hilversum 1214 BD, NL
Telefoonnummer: 035 624 8824
Stad: Hilversum
Route: Gijsbrecht Van Amstelstraat 182c
Postcode: 1214 BD


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Hooi en Klomp kaasfondue, Alexanderhoeve Hilversum, Kaasfondue Hilversum
Recensies
De kennis. De service, De ambiance. Alles is top. Zij hebben er echt kaas van gegeten. X
Heerlijke kazen, goed advies! De Gooische pikante en de gorgonzola dolce zijn favoriet!!
Leuke zaak, met heel veel kaas, maar ook wat wijn en andere smikkeldingen. Goed adres voor kaasfondue.
Wat een leuke winkel is dit! Echt lekkere kaas en personeel weet er alles van. Aanwinst voor de Gijsbrecht.
Heerlijke kazen en vriendelijke en kundige bediening. Eigen kaas, eieren en bijpassende etenswaren zijn er verkrijgbaar. Daarnaast altijd een uitgebreid assortiment van Europese kazen. Wil je een kaasfondue, ze combineren op basis van je wensen. Daarbij worden eerlijke prijzen gevraagd. Voor lekkere kazen gewoon langs rijden, om kaas te proeven zoals kaas bedoeld is.
Hiervoor ga naar de kleine zelfstandige! een prachtig assortinment kazen, zowel binnen als buitenlandse kazen. Alle verkochte kaas komt van ambachtelijke kaas makers en dat proef je. Beste kaaswinkel van Hilversumm
super mooie winkel , goed personeel die weet waar ze het over hebben en natuurlijk lekker kazen en wat er bij hoort
Voor kaasfondue moet je hier zijn. Ze staan op het grote bord.
Niet alleen de erg lekkere kaas en een ruime sortering, maar ook de uiterst vriendelijke en ervaren bediening maakt het kopen hier zo plezierig. Een aanrader.
Beste kaaswinkel in omstreken. Zeer vriendelijk, ruim assortiment. Komt altijd met leuke/goede suggesties. Enthousiast personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid