facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaashuis Tromp Heiloo

Kaashuis Tromp Heiloo

Info

Kaashuis Tromp Heiloo biedt u alles op het gebied van kaas. Altijd vierhonderd soorten kazen uit binnen- en buitenland op voorraad.

Adres: Winkelhof 't loo 23, 1851 HT Heiloo
Telefoonnummer: 072-5335483
Stad: Heiloo
Route: Winkelhof 't loo 23
Postcode: 1851 HT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tromp kaas Amsterdam, Kaashuis Tromp Alkmaar, Kaashuis Tromp Haarlem, Kaashuis Tromp Heemstede, Kaashuis tromp zandvoort, Tromp Elandsgracht, Kaashuis Tromp broodjes, Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp
Recensies
Vriendelijke bediening en prima producten maar prijs begint wel beetje buiten de pas te lopen. Het was altijd al prijzig maar begint nu onbetaalbaar te worden... Paar stukjes kaas en worst en je bent ruim 50 euro lichter.
Leuke kaas en noten winkel in het Winkelcentrum T Loo. Groot assortiment kazen. En de nodige vak kennis van het behulpzame personeel. Ook hebben zij een aantal wijnen en een redelijke assortiment biertjes. Hier hebben ze vooral de locale brouwerijen en een aantal aanvullingen. Ook leuke cadeau ideeën
Veel kennis van zaken. Lekkere kaas. We letten er wel op dat de nootjes niet te ver zijn doorgebakken voor we ze kopen. Dit gaat erg ten koste van de smaak. Jammer als als we ze dan weg moeten gooien. Btw ook veel buitenlandse kaasjes verkrijgbaar!
Ruim assortiment NL en buitenlandse kazen. En een mooi assorti van speciaal bieren uit de regio. Veel andere delicatessen zoals olijfolie, wijn, noten, vleeswaren etc.
Zelf ben ik niet zo'n kaasliefhebber. Kaashuis Tromp heeft echter genoeg andere producten. Heb hier een paar mooie franse droge worsten en italiaans speciaal bier gekocht.
Heerlijke kazen wijnen bieren en nootjes, fijne en gezellige bediening. Zo kun je zeker goed aan het weekend beginnen.
Oude noten worden verbloemd met verse noten om zo ook deze naar verf smakende noten toch te kunnen verkopen. Kwalijke zaak.
Heel veel soorten heerlijke kaas EN zij verkopen, naast een groot assortiment wijnen, ook alle vijf bieren van Brouwerij Heyloo.
Word altijd fijn geholpen! Behulpzaam personeel,heerlijke biertjes kaas en noten. En een erg mooie nieuwe winkel!
Werd super vriendelijk geholpen! Er staan ook al samengestelde pakketten vooraan de winkel. Makkelijk om niet zelf te hoeven nadenken. Veel keuze. +1 notenboer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid