facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaasboerderij aan de Linge

Kaasboerderij aan de Linge

Info

In onze boerderijwinkel hebben we naast veel soorten overheerlijke boerenkaas een ruim assortiment aan zuivel, eieren, honing en diverse streekproducten.

Adres: Spijkse Kweldijk 37b, 4212 CZ Spijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0657633512
Stad: Spijk
Route: Spijkse Kweldijk 37b
Postcode: 4212 CZ



op zoek naar gerelateerd: Kaasboerderij in de buurt, Kaasboerderij Texel, Spijk aan de Linge, Openingstijden Kaasboerderij aan de Linge, Kaasboerderij Alblasserwaard, Kaasboerderij Kuiper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuivelboerderij Hof zum Walde Zuivelboerderij Hof zum Walde 77 km Mooie producten en toepasbaar bij iedere maaltijd. Lekkere romige melk, kwark en hang...
Aardappelen Wiersema Aardappelen Wiersema 209 km Supermooie en lekker
Recensies
Vandaag voor het eerst de kaasboerderij bezocht. Heel aardige mensen, ruim assortiment, prima prijzen en heerlijke producten. Ook leuk dat je bij de koeien mag kijken! Ik kom zeker vaker langs!
Wij hebben jullie ook ontdekt en komen ook graag naar jullie toe. Bijna iedere week of om de week komen wij wel aan vriendelijke mensen en onze zoon Maik vind de koeien ook leuk , leuk dat je daar mag kijken ook.
We kwamen hier per toeval langs. Wat een mooie en vooral lekkere producten. Het is dat het niet naast de deur is anders zou ik vaker langskomen. Die lentekaas.. Te lekker. Ga zo door.
Bijzonder lekkere kaas in veel verschillende soorten. Voor een eerlijke prijs en je wordt vriendelijk geholpen. De kaas en andere streekproducten kunnen ook mooi worden ingepakt, erg leuk om te geven!
Ze verkopen er lekkere produkten En er lopen biggetjes buiten leuk
Gezellige winkel met heerlijke zuivelproducten. Karnemelk en belegen kaas zijn zeker aan te bevelen. Rest is overigens ook niet te versmaden
Vandaag voor het eerst een bezoekje gebracht aan deze kaasboerderij in het land van Maas en Waal. Volop zuivelproducten te koop, zoals kwark en dergelijke. Melk wordt vers getapt in een glazen fles. Diverse kazen en een assortiment streekproducten zoals vruchtensappen en honing maken het aanbod meer dan compleet. De bediening is vlot en vriendelijk. Fris jong stel van rond de dertig dat de zaak draaiende houdt. Heb net even een plakje geproefd van de belegen boerenkaas, vanmiddag daar gekocht, die even pittig als romig blijkt! Heerlijk! Jullie hebben er een klant bij!
Leuke locatie, mooie winkel, vriendelijke mensen. De producten die ik al geproefd heb zijn heerlijk. Ik denk dat ik voortaan mijn zuivel hier ga halen in plaats van in de supermarkt . En als het vleespakket ook aan mijn verwachtingen voldoet dan ben ik zeker een nieuwe vast klant.
Heerlijke zelfgemaakte kaas, melk, eieren, vlees en diverse streekproducten.
Heerlijke kazen, goede roomboter en allerlei andere lekkere producten! Ook te vinden op markten in de regio, mocht je niet naar de winkel kunnen. Ik ben dol op de extra belegen kaas!! Aanradertje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid