facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaas- en Zuivelboerderij van Winden

Info

Op de Kaas- en Zuivelboerderij van Winden wordt ambachtelijke boerenkaas en diverse andere producten zoals boerenmelk, boerenkarnemelk en boter op de boerderij zelf gemaakt.

Geschiedenis

Op de Kaas- en Zuivelboerderij van Winden wordt ambachtelijke boerenkaas op de boerderij zelf gemaakt. De boerenkaas wordt gemaakt met de rauwe melk van onze eigen koeien. De kaas is verkrijgbaar van jong tot oud en diverse kruidenkazen. Naast dat de melk wordt verwerkt in de kaas, gaat een groot gedeelte van de melk naar onze overige zuivelproducten. Zo is er in onze winkel ook boerenmelk, boerenkarnemelk, boter, room, boerenvla en kwark verkrijgbaar. Al deze producten zijn met veel liefde zelfgemaakt en dat proef je!

Kom gerust eens langs om kaas te proeven of gewoon even rond te kijken op onze boerderij bij de koeien, kalfjes en alle andere dieren.
Onze openingstijden zijn:
Dinsdag van 14.00 tot 17.30 uur
Vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur

Adres: Gaagweg 36, 2636 AK Schipluiden
Telefoonnummer: 015 - 380 9134
Stad: Schipluiden
Route: Gaagweg 36
Postcode: 2636 AK



op zoek naar gerelateerd: Van Winden Delft, Zuivelboerderij Delft, Rauwe melk Maasland, Boerenwinkel schipluiden, Rauwe melk Delft, Roomboter kopen bij de boerderij, Zuivelboerderij Vlaardingen, Boerenwinkel Maasland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Theo Hoek Bakkerij Theo Hoek 2 km Bakkerij Theo Hoek, gelegen in het pittoreske dorpje Schipluiden. Ambachtelijk brood-...
Hoeve Ackerdijk Hoeve Ackerdijk 6 km Erg fijne kinderopvang op geweldige locatie: een boerenerf. Kinderen maken het boeren...
Recensies
Ze zijn niet open op het verwachtte tijdstip, de weg naar de winkel is nog steeds slecht en dan die omgekeerde NL vlaggen langs de weg ... Van Winden kan van mij even de pot op. Ik ga er niet meer voor omrijden.
Even geschuild voor een hagelbui. Vroeger hier vaak geweest om melk en yoghurt voor mijn vader te kopen. Leuke winkel met eigen gemaakte zuivel producten.
Mijn moeder haalt daar wekelijks een Bonk kaas voor mij. Heerlijke kaas!
De tijden kloppen niet van wat er op de site staat. Alle feestdagen zijn geweest en de telefoon nemen ze ook ni op
Eigenaresse had geen respect voor mijn Aanrader om een ander Boerderij te zoeken, Word boos wanneer ik wil pinnen scheld me uit met de tyfus, ik heb gezien dat ze iets in de karnemelk stoppen! Toen ik dat zei moest ik de trein verlaten!
Heerlijke zuivelproducten en meer. Goedkoper dan de boerenkaas van de supermarkt, direct bij de boer vandaan. De kwark is echt een aanrader!
Kaas, zuivel en regelmatig ook vlees vers van de boer, wat wil je nog meer? Dat begrijpen gezien de drukte ook meer mensen. Een aanrader dus.
Altijd mooie bio producten en goedkoop ,echt een aanrader
Goede producten. Wij zijn voor de kaas,boter en karnemelk gegaan. Vriendelijk personeel. Een aanrader om eens langs te gaan als je in de buurt bent.
Hebben lekkere kaas en vla, hele lieve verkoopsters en zeer klant gericht, zetten ook graag artikelen weg als ik even bel om een product te reserveren Dus ik zou zeggen ga zeker even kijken in dw winkel en bij de dieren op de boerderij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid