facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaarsjesavond

Kaarsjesavond
Adres: Markt 30 , Gouda 2801 JJ, NL
Telefoonnummer: 0182 548 897
Stad: Gouda
Route: Markt 30
Postcode: 2801 JJ



op zoek naar gerelateerd: kaarsjesavond gouda 2018, lichtjesavond gouda 2018, kaarsjesavond 2018, kaarsjesavond gouda 2017 tijden, kaarsjesavond zoetermeer 2018, winkels open gouda kaarsjesavond, gouda bij kaarslicht 2018
Recensies
HET kerstevenement van Gouda. Dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Samenzang rond de boom. In de middag en na afloop van het ontsteken van de boom in en op vele locaties tal van activiteiten. In 2019 voor de 64e keer!
Altijd weer opnieuw die beleving van de donkere maar ook gezellige dagen voor kerst. In een kerk was een ijsbaan gerealiseerd en er waren veel kerken te bezoeken met overal muziek en aandacht voor elkaar.
Schitterend zo veel zielen met het verlangen naar vrede en zorg voor elkaar. Gouda op z'n hoogst.
Ontsteking van de verlichting in de kerstboom op de markt in Gouda. Het is een dag met veel hoogtepunten in muziek, theater, cultuur en entertainment.
Leuk om een keer te zien, maar zo spektaculair vond ik het niet. 1 keer is zeker genoeg. Sfeer is wel gezellig
Prachtig evenement!
Prachtige stad
Supermooie stad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid