facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaarsenmakerij Wilhelmus

"Kaarsenmakerij Wilhelmus is een ambachtelijke kaarsenmakerij, waar u ook zelf kaarsen kunt maken. Om teleurstelling te voorkomen, vragen we u voor een workshop te reserveren.In onze ruime winkel vindt u allerlei handgemaakte kaarsen, toebehoren en leuke accessoires.Wij maken ook kaarsen op maat in allerlei soorten. Kijkt u eens op onze website of neem gerust contact met ons op."
Adres: 14 Hoofd straat, 9967 RJ Eenrum
Telefoonnummer: +31595491388
Stad: Eenrum
Route: 14 Hoofd straat
Postcode: 9967 RJ



op zoek naar gerelateerd: Workshop kaarsen maken Gelderland, Kaarsenmakerij Kampen, Workshop kaarsen maken volwassenen, Kaarsenmakerij workshop, Kaarsenmakerij Zwolle, Kaarsenmakerij Haarlem, Kaarsenmakerij Utrecht, Kaarsenmakerij Drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arboretum Arboretum 473 meter Heel mooi kleinschalig park, een verborgen juweeltje!! Tegenwoordig onderhouden door ...
Recensies
Deze kaarsmakerij met mijn 2 kids bezocht. Personeel vriendelijk en goed uitleg gegeven voor het maken van kaarsen. Ook molen ernaast waard te bezoeken. Helaas is de mosterdmakerij ernaast dicht.
Een aanrader. Leuke locatie, vriendelijk personeel en nog een leuk stukje winkel erbij. Ze verkopen er o.a. prachtige kaarsen, houders, oliën en meer! Maarrrr, het zelf maken was het allerleukste. Rustige vibe en tijd voor een praatje. Ongedwongen en duurt ook niet te lang, prima!
Zelf kaarsen maken is leuk en de medewerkers begeleiden het proces zeer behulpzaam en uitermate vriendelijk. Er blijkt een keur van vormen en kleuren mogelijk te zijn. En hoe leuk is het om je eigen hand als kaars mee naar huis te kunnen nemen! Een leuk uitje voor een gezin, groepen of kinderfeestjes. En uiteraard is er een winkel waar heel veel verschillende soorten kaarsen gekocht kunnen worden: van kaarsen voor in de kerk en diverse dieren tot zeer creatieve modellen en kleuren.
Fantastisch om hier kaarsen te maken! Elk jaar ben ik hier wel te vinden. En het blijft leuk! Je kunt hier verschillende soorten kaarsen maken, onder andere een dompelkaars of een snipperkaars. Dat zijn de varianten die snel en goed te doen zijn voor kleinere kinderen. Voor de wat oudere kinderen of volwassenen zijn er ook genoeg leuke kaarsen te maken! De eigenaresse denkt graag met je mee en is altijd vriendelijk. Het stukje ‘verkoop’ is een leuke toevoeging aan de kaarsenmakerij. Je kunt hier niet alleen kaarsen kopen, maar ook leuke accessoires. Wat ons betreft is dit echt een topuitje!
Een mooie winkel met hele vriendelijke mensen en goede sfeer. De kinderen hebben een mooie snipperkaars kunnen maken en kregen hier ook duidelijke uitleg bij. Het was voor ons een ongepland uitje en wij waren dan ook blij dat we telefonisch nog hebben kunnen reserveren en er direct terecht konden. Wij gaan zeker nog eens terug voor een mooie dompelkaars of handkaars.
Ontzettend leuke tent! Ik nam mijn vriendin hiermee naartoe als verrassing, omdat ze enorm van kaarsen houdt. Ze vond het echt super. De dames die er werken hadden alle tijd voor ons en wilden graag uitleg geven en waren zeer behulpzaam. Uiteindelijk gingen we naar huis met allebei prachtige kaarsen en hebben we een mooi aandenken. Voor maar €8,50 per persoon vind ik dit een super workshop!
Super leuk kaarsen zelf maken. Kinderen hebben genoten, maar ook leuk om er kaarsen te kopen voor speciale gelegenheden
Je kunt hier zelf verschillende soorten kaarsen maken. Je wordt goed begeleid. Leuk voor kinderen. Ook is er een uitgebreide kaarsen winkel.
Vanaag een bezoekje gebracht aan de kaarsenmakerij. Erg leuk. Mijn vrouw en dochter hebben een dompelkaars gemaakt. Aan het einde kun je ervoor kiezen uit allerlei kleuren en vervormingen. Ik zelf heb een kaars in de vorm van mijn hand gemaakt. Alle stappen worden geduldig en vriendelijk toegelicht. Aanrader!
Ontzettend leuk om te doen, zelf kaarsen maken! En een mooi resultaat voor mee naar huis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid