facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaakchirurgie Lelystad

Kaakchirurgie Lelystad

Info

De kaakchirurgen van Kaakchirurgie Lelystad voeren diverse behandelingen uit aan de mond, kaak en het aangezicht. Gevestigd op Middendreef 273 in Lelystad.



"De kaakchirurgen van Kaakchirurgie Lelystad voeren diverse behandelingen uit aan de mond, kaak en het aangezicht. Behandelingen die we uitvoeren zijn onder andere: aangezichtschirurgie, verstandskiezen trekken, kaakbreuk herstellen en implantaten plaatsen. We zijn een polikliniek voor kaakchirurgie en werken uitsluitend op verwijzing van een tandarts of arts. Onze wachttijden zijn kort, dus maak direct een afspraak. Houd bij het maken van een afspraak uw BSN nummer en verwijsbrief bij de hand.- 100% vergoeding door uw verzekering van de factuur*- Bij spoed altijd dezelfde dag een afspraak- Al 27 jaar het vertrouwde team in Lelystad* Let wel op het verplicht eigen risico in 2020."
Adres: Middendreef 273, 8233 GT Lelystad
Telefoonnummer: 0320331551
ln.datsyleleigrurihckaak@ofni
Stad: Lelystad
Route: Middendreef 273
Postcode: 8233 GT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: beste kaakchirurg lelystad, kaakchirurg dronten, kaakchirurg emmeloord, ziekenhuis kaakchirurgie, kaakchirurg almere, kaakchirurg harderwijk, dr crisi kaakchirurg, ziekenhuis lelystad
Recensies
Bij andere tandartsen moest ik diverse tanden laten trekken. Ik had echt een probleem gebit. Trillend van angst kwam ik dit jaar bij Martin Grobler de implantoloog. Hij stelde me gerust en beloofde dat het geen pijn zou doen. Hoe ingewikkeld de behandeling ook was, ik heb het helemaal niet gevoeld. Geweldig goed! Tandheelkundige zorg is geen nachtmerrie meer voor mij. Binnenkort ga ik terug voor diverse implantaten voor een Digital Smile Design. Ik kan niet wachten tot ik weer breed naar de wereld kan glimlachen. Lassus tandartsen zijn een klasse apart!
8-11 behandeling gehad van twee kiezen trekken. De 1 getrokken de ander besloten alleen de ‘kroon’ te verwijderen. Ik ben door De Heer S.J. Gonesh behandeld. Ik ben zeer tevreden. Ik had zoveel zenuwen dat ik niet makkelijk uit me woorden kwam. Uit een eerdere ervaring daar waar ik grof behandeld ben me kies er heel ruig is uit getrokken. En alles zo snel mogelijk moest , zo snel mogelijk de deur uit ruimte voor een nieuwe patiënt. Was dit echt een wereld van verschil. Dr. S.J. Gonesh heeft het heel gemoedelijk en rustig aangepakt. Hij had veel respect, en ik ben zeker niet behandeld als een nummertje. Hij heeft tijdens de behandeling alles gezegd wat hij ging doen. En gecheckt of het voelbaar/pijn deed.
Het enige voordeel was de korte wachtlijst, maar het uitvoeren van de extractie van 4 kiezen is mij zeer slecht bevallen. De behandelende kaakchirurg was dr Steinmetz. De injecties voor verdoving werden m.i. hardhandig tandarts geeft dit in etappes, zodat het zetten bijna niet voelbaar is en met weinig communicatie gezet. Allemaal zodat de kaakchirurg continue van behandelkamer kon wisselen. Het voelt en blijkt lopende band werk. Toen moesten de extracties nog. Ik had gezegd gespannen te zijn, maar alles ging op hoog tempo. Ik zat met een hartslag van 150 verkrampt in de stoel. Drie van vier kiezen raakten versplinterd in 15+ splinters, dat maakte het zeer onprettig. Als arts hoor je stil te staan bij het welzijn van de patiënt. Hij heeft geen moment gevraagd hoe het met mij ging. Terwijl ik bijna in paniek raakte door het continue horen versplinteren van de kiezen. Hij heeft ook niet gezegd of er fragmenten van de kiezen waren achter gebleven in de holtes. Mijn tandarts deed het wellicht niet zo snel, maar trok mij niet bijna van de behandeltafel. Hij vroeg me daarnaast ook regelmatig of ik ook pijn had en stelde mij gerust.
Verstandskies getrokken: Als ik je vertel dat dit echt een top plek is om je kies te trekken meen ik dat. De Kaakchirurg was super geduldig, medelevend en empathies. De assistente ook super aardig. Goede team work. Ze hebben een geen pijn beleid wat wordt nageleefd. Binnen 10 minuten verwijderd en een dag na de behandeling amper pijn. Ik zou het iedereen aanraden!
Gister 2 verstandskiezen laten trekken. Ik vond het een ware hel en doe dit nooit van mijn leven weer.. hoe ze daar met je omgaan…!! Ik gaf pijn aan na de verdovingen, hier ging dhr Steinmetz niet op in. Ik kreeg geen extra verdoving. Toen trok ik het niet meer en riep stop. Ik lag te creperen in de stoel met veel tranen. Ik wou zelf ingrijpen, maar toen werden mijn armen en hoofd vast gehouden.. ik kon geen kant op. Als ik er nu weer aan terug denk, begin ik spontaan weer te huilen. Een trauma zou je eraan overhouden. 0 punten voor deze praktijk…!! Wel veel liefde voor de assistente die erbij was. Hij gaf tenminste nog wat aandacht en stelde mij gerust in die horror kamer…
Ben hier nu meerdere malen geweest. Tja liever niet maar het is niet anders. Ook bij diverse chirurgen. Ja heb voorkeur , dr. Gonesh is een die rust uitstraalt en het goed doet, andere hebben wat andere aanpak maar doen het ook goed. Mijn vrouw een 1st klas angsthaas is door Gonesh geholpen en was super tevreden. Ongetwijfeld zal het eens lopen zoals je zelf niet verwacht. Totaal team is goed, en derhalve kan ik de praktijk aanraden.
Helaas geen goede ervaringen met Dhr. Steinmetz. Enige positieve was dat ik de volgende dag al terecht kon. Al had ik achteraf graag een poos willen wachten voor een plekje ergens anders. De pijn na die tijd was erger dan voor die tijd. Het begon al met de verdoving, dit ging er vrij lomp aan toe en ik kan me voorstellen voor mensen die niet tegen prikken kunnen, dat dit al heftig was. Vervolgens moest de verdoving inwerken waarna Dhr. wegliep uit de behandelkamer. Ik heb daarna minimaal 15/20 min. alleen op een stoel gelegen in de behandelkamer, er kwam niemand mij controleren of alles goed ging nu kan ik wel tegen prikken, maar als iemand echt slecht hier op gaat lijkt me dit niet heel verstandig. De behandeling zelf voelde ruig aan, maar dit kan ik me nog voorstellen omdat de kiezen natuurlijk niet gemakkelijk te verwijderen zijn. De nazorg en instructies na die tijd waren heel slecht. Ik kreeg alleen te horen dat ik het met een gaasje + waterperoxide het moest schoonhouden. Ik moest voorzichtig doen met de wond, niet spoelen, niet overheen poetsen, want het mocht niet gaan bloeden. Helaas bleek dit niet voldoende te zijn, want een ontsteking volgde. De pijn werd na die tijd erg heftig. Na 6 dagen heb ik gebeld en ik kreeg een vrouw aan de telefoon die mij verwees dat ik het goed moest borstelen met mijn tandenborstel tot bloedens aan toe. Ik had het niet goed schoongehouden nee, logisch als ik die instructies niet had meegekregen. 8 dagen na de behandeling toch maar weer gebeld nadat de pijn nog meer was toegenomen mijn hele kaaklijn, oor en keel deden zeer, inclusief een inwendige zwelling. Uiteraard een ontsteking. Gelukkig nu wel goed behandeld door een assistente. Ik hoorde dus achteraf pas dat het in het ziekenhuis heel normaal is om een spoelspuitje mee te krijgen. Ik kreeg NIKS mee bij deze praktijk. Hierop heb ik de assistente ook om gevraagd waarom niet. Ze zei dat elke arts zelf beoordeelde of dit nodig was. Dit vond ik vreemd, want er zal toch wel een standaard protocol zijn? Er zitten 2 grote gaten, logisch toch dat daar etensresten inkomen? Nu bijna 2 weken later, slik ik nog steeds dagelijks pijnstilling. Gelukkig wordt de pijn langzaam minder. Maar ik ga hier in ieder geval nooit meer heen en ik raad ook niemand aan om hier heen te gaan. Ik vind het onbegrijpelijk dat er zo laks wordt omgegaan met zulke ingrepen.
Tijdens verdoving geven ging de de kaakchirug heel hard de verdoving toedienen. Leek niet professioneel en is ook niet professioneel gedaan. Het leek alsof ze een stuk ijzer aan het zagen waren in mijn kaak. Ze zijn niet goed om gegaan met mijn gebid. Ik raad deze kaakchirurg aan niemand aan.
Korte wachttijd reden om hier heen te gaan, en kies + kroon te redden. Zonder overleg tandarts kies direct getrokken. Zou heel groot gat zitten... Foto's 2 maanden eerder wezen uit dat er onmogelijk in zo'n korte tijd groot gat kon ontstaan. Grote gouden kroon kreeg ik na meerdere keren vragen niet mee, zouden bacteriën op zitten... Nou die zaten er ook in mijn mond op dat moment, was dus onzinreden. Na aandringen kies mee, werd verteld dat goud naar goed doel ging. Voelde toch niet goed, en belde later op; naar welk goed diel dan? Assistente gaf aan; weet ik niets van, ook niet na even wachten na navraag bij kaakchirurg welk goed doel dat dan zou moeten zijn... Geen goed doel dus... Update, mijn tandarts heeft klacht gestuurd, na halfjaar nog geen antwoord. Denk er aan officiële klacht in te dienen Leek erop dat klacht toch opgepakt ging worden...zie reactie....Nog steeds geen reactie kant centrum
Ontstoken kies met kromme wortel pijnloos getrokken door dokter Gonesh. Vriendelijk en binnen 1 dag geholpen. Duidelijke uitleg vooraf en tijdens de behandeling. Assistentes zijn ook zeer aardig. Ook gewoon op tijd geholpen. Afspraak om 13.55 uur en precies op tijd aan de beurt. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid