facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaaiman Reizen

Kaaiman Reizen

Info

Wij organiseren samen met de lokale bevolking de tofste actieve vakanties voor jonge reizigers. Alleen jij ontbreekt nog!

Onze taak

Kaaiman Reizen heeft zichzelf als doel gesteld jonge mensen de kans te geven om avontuurlijke reizen te maken voor een eerlijke prijs. Tijdens deze groepsreizen heb je alle ruimte om je eigen keuzes te maken met betrekking tot activiteiten en excursies, maar reis je altijd in gezelschap en veiligheid van de groep. Alleen jij ontbreekt nog!

Producten

Actieve vakanties & avontuurlijke reizen.



"Kaaiman Reizen organiseert actieve groepsreizen voor jongvolwassenen die samen het avontuur willen aangaan. Met veel van onze avontuurlijke groepsreizen ontdek je minder bekende plekken in de wereld. In plaats van overnachten in luxe hotels gaan we off the grid, slapen we in tenten of verblijven in gezellige hostels. Voor onze groepsreizen Europa kun je denken aan rondreizen Slovenië, een IJsland rondreis of een groepsreis Schotland. Deelnemers zijn tussen de 20 en 36 jaar oud en boeken in 95% van de gevallen alleen. Zo komen jij en je medereizigers nog dichter tot elkaar. Wij geloven in ongemakkelijke situaties aangaan en je grenzen verleggen. Ga ook met ons op een actieve groepsreis!"
Adres: Gedempte Zuiderdiep 118, 9711HM Groningen
Telefoonnummer: +31659333959
ln.neziernamiaak@ofni
Stad: Groningen
Route: Gedempte Zuiderdiep 118
Postcode: 9711HM



op zoek naar gerelateerd: mambo reizen, no sun reizen, simi reizen, georganiseerde reizen, kaaiman eilanden reizen, shoestring reizen, reizen jongvolwassenen, groepsreizen
Recensies
Afgelopen zomer ben ik ik meegeweest met de Balkan Roadtrip. Wat heb ik een geweldige tijd gehad met een fantastische groep. 4 dagen vantevoren nog aangemeld i.v.m het niet doorgaan van andere reis bij andere organisatie. Toen ik vroeg of er nog een plek was werd er gelijk actie ondernomen en kreeg ik direct antwoord op mijn vragen. Wat ik fijn vond is dat we met een klein groepje waren. Je leert elkaar snel kennen. Reisleiders zorgden ervoor dat alles goed verliep. Ze stonden altijd voor ons klaar .We waren echt èèn groep met z’n allen heel bijzonder! Als je houdt van uitdaging, spectaculaire activiteiten en mooie natuur dan is dit zeker aan te raden.Balkan Roadtrip heeft afwisseling in zowel actieve als wat rustigere activiteiten. Naast het hiken, canyoning, kajakken, bungeejumpen werden er ook verschillende stadjes bezocht en was er ruimte voor vrije tijd. Er werd echt naar je wensen geluisterd. Alles was mogelijk. Ik denk nog vaak terug aan deze reis en kies volgend jaar zeker weer voor Kaaiman Reizen. Hoogtepunt van de reis vond ik de prachtige hikes en als afsluiter het bungeejumpen in Kroatië! De groep stond beneden te supporten. Wat fantastisch om te zien hoe iedereen meeleefde. Bijzonder dat je elkaar in 2 weken zo goed leert kennen terwijl je eerst vreemden van elkaar waren. Kortom een reis om nooit te vergeten.
Afgelopen zomer ben ik meegeweest met de Balkan roadtrip en wat was dat een gave ervaring die ik niet snel zal vergeten! Het was mijn eerste groepsreis, waardoor ik het van tevoren best spannend vond. Dit bleek eenmaal onderweg nergens voor nodig te zijn, omdat je je reisgenoten meteen goed leert kennen en al snel een gezellige groep samen vormt. De reis zelf was eigenlijk precies zoals ik had verwacht en voor ogen had; de perfecte combinatie tussen natuur en cultuur. De afwisseling tussen spannende en sportieve activiteiten bijvoorbeeld hiken en klimmen in Montenegro en ziplinen in Kroatië en wat rustigere stadsbezoek Mostar en Dubrovnik was precies wat ik zocht en vond in deze reis. Door het volle en afwisselende programma heb ik mij geen moment hoeven vervelen! Ook liet de reisleiding ruimte over voor eigen inbreng van de groep. Al met al heb ik een fantastische tijd gehad en zou ik in het vervolg zeker nog een keer met Kaaiman op reis gaan!
Afgelopen zomer heb ik met Kaaiman reizen de Balkan roadtrip gedaan. Ik was nog nooit op groepsreis geweest en zocht een kleinschalige reisorganisatie die gefocust was op "doen" en niet op alleen maar luieren. Deze verwachtingen heeft Kaaiman zeker waar gemaakt. Alles is goed geregeld en de sfeer op de reis was top! Ik ga graag weer met Kaaiman op reis.
Afgelopen zomer heb ik de balkan roadtrip gedaan met Kaaiman. Het was een super toffe reis die ik niet snel zal vergeten. De treinreis is een leuke manier om iedereen te leren kennen en ook nog eens duurzaam :. Voor mij waren de meeste activiteiten nieuw en de combinatie van cultuur, rust en actief was echt perfect. Het is dus prima te doen als je niet super sportief bent, al was de hike wel een uitdaging door het weer en verkeerde route waardoor het juist één van de hoogtepunten is geworden. De reis zit goed in elkaar, maar er is ook ruimte voor aanpassingen. Echt een aanrader als je nieuwe mensen, culturen en activiteiten wil ontdekken!
Ik wist lange tijd niet met wie ik mijn zomervakantie wilde doorbrengen. Vrienden hadden al andere plannen of wisten het niet. Uiteindelijk besloot ik een reis te boeken die aansloot bij waar ik behoefte aan heb, met de gedachte dat er vast mensen zouden meegaan met dezelfde interesses. Het werd de hyperactieve reis naar Slovenië, daar heb ik zeker geen spijt van gekregen. Ik stond er zelf van te kijken, maar binnen een paar dagen waren we een hechte groep. Daarnaast was alles goed geregeld, het land is prachtig en ze hebben een erg goede planning. De activiteiten waren erg leuk, sommigen zelfs onvergetelijk. Zeker aan te raden!
Mijn allereerste groepsreis heb ik mei 2022 bij Kaaiman geboekt. En wat voor eentje! Met z'n twaalven en voor een korte tijd plus Bas hebben we Schotland onveilig gemaakt. In één reis heb ik zoveel nieuwe dingen gedaan; wildkamperen, canyoning, coasteering, hiken, in een hostel geslapen, een backpack organiseren en noem het maar op! En dat allemaal met een groep mensen die van korte tijd van vreemden in vrienden zijn veranderd. We spreken nu nog geregeld met elkaar af. De vrijheid die ik op deze reis heb ontdekt heeft zo'n positieve draai aan mijn leven gegeven. Deze reis is de beste beslissing sinds jaren voor mij geweest en ik kan niet wachten om nog een reis te boeken!
Ik ben dit jaar bij Kaaimanreizen meegegaan met de groepsreis Slovenië Hyperactief. Een geweldige reis met leuke activiteiten en een pittige maar zeer belonende huttentocht. De reisleiding was top. En we hadden een leuke groep.
Afgelopen zomer ben ik met Kaaiman Reizen mee geweest naar Noorwegen. Het was een geweldig avontuur! Tijdens deze reis stonden er veel gave activiteiten op het programma, zoals mountainbiken, raften, kajakken en de Trolltunga beklimmen. Voor mij was het hoogtepunt de tweedaagse wandeltocht. De beklimming van de bergkam van de Besseggen was een uitdaging, maar hebben we samen overwonnen! Als je grenzen wilt verleggen, nieuwe vrienden wilt maken en een goed georganiseerde reis wilt dan is een reis bij Kaaiman Reizen een absolute aanrader!
Na een goede ervaring in 2019 heb ik afgelopen zomer twee reizen met Kaaiman gemaakt: Zweden en Slovenië. De Zweden reis was echt back to basic, maar daardoor juist een hele bijzondere ervaring. Met een klein groepje het Zweedse landschap verkennen, kamperen in de natuur en kampvuren bouwen maken dit tot een onvergetelijke reis. Het hoogtepunt was een vierdaagse tocht op een zelfgebouwd vlot. Lekker dobberen op een rustige rivier met als enige zorgen wanneer je gaat eten en waar je gaat slapen, hoewel enige oplettendheid handig is voor het ontwijken van zandbanken, draaikolken, rotsen en bomen. Een mooie afwisseling van rust en actie dus. De Slovenië reis was een meer traditionele Kaaiman reis met lekker veel activiteiten zoals mountainbiken, ziplinen, raften en paragliden. Alle activiteiten zijn geschikt voor beginners, maar daardoor mist soms de uitdaging voor de ervarenen. Vanwege het wegvallen van een aantal andere reizen was dit juist een hele grote groep, uiteindelijk hadden we met 18 man twee busjes helemaal vol. Genoeg gezelligheid dus. Op een dag zonder geplande activiteiten was er ruimte voor eigen initiatief, zo werd er rotsklimmen georganiseerd. Ook een extra mountainbike tocht tip: de route richting Stol is mooi en uitdagend of lekker op de camping blijven waren mogelijk, voor ieder wat wils dus. Richting het einde van de reis stond de beklimming van de hoogste berg van Slovenië, de Triglav, op het programma. Dit is een lange en zware driedaagse huttentocht waarbij meer dan 2000 hoogtemeters overwonnen moeten worden. Belangrijk dus om echt zo min mogelijk gewicht mee te nemen. De uitzichten, het via ferrata parcours en het uiteindelijk bereiken van de top maken dit echter absoluut de moeite waard. Het fijne aan Kaaiman reizen is de persoonlijke aandacht. Je vragen worden snel beantwoord en met ieders wensen wordt rekening gehouden. Ook wijk je af van de gebaande paden en vermijd je het massa-toerisme. Absoluut voor herhaling vatbaar dus!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kaaiman Reizen.

Groningen reisbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Gedempte Zuiderdiep 118 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kaaiman Reizen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kaaiman Reizen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kaaiman Reizen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotelvoordeel.nl Hotelvoordeel.nl 338 meter De beste hotelaanbiedingen tegen OUTLET prijzen!
Familie.Deals Familie.Deals 346 meter De mooiste momenten beleef je samen met het hele gezin.
Bungalow.deals Bungalow.deals 346 meter
Headliner Travel Headliner Travel 616 meter Tot nu toe nog nooit zo genoten van het boeken van een vakantie. Wat een geweldige se...
SRC Reizen SRC Reizen 616 meter Rondreis Verleidelijk Sicilië - oktober 2022 Zeer teleurgesteld in SRC. De reis zelf,...
Race Experience Race Experience 635 meter Race? Nee, teleurstellende Experience tot nu toe.. 6 zeer dure paddock VIP-kaarten g...
Alkhatem Travel & Tourism Alkhatem Travel & Tourism 1 km Een prima reisbureau. Ik ben twee keer op umrah geweest met Alkhatem en dat is heel g...
NS Group Tickets Netherlands NS Group Tickets Netherlands 1 km Do you want to travel cheaper with trains in Netherlands? If yes, you are in the righ...
Parkos Parkos 1 km Ik heb een valet-parking via Parkos geboekt en deze service verliep gewoon goed, snel...
Parkos.de Parkos.de 1 km Tot nu toe zeer tevreden. De toekomst verteld meer, vandaar nog een ster open.
Sacred Time Sacred Time 1 km Sacred Time organiseert weekenden, reizen, trainingen en momenten waarop de tijd stil...
Appellation Controlée Appellation Controlée 2 km Picking grapes in France? Appelation Controllée makes it possible.
Tipiskamperen Tipiskamperen 2 km Prima service van Lukas. En een hele complete en grote tipitent.
D-reizen D-reizen 2 km Ben jij opzoek naar een vakantie naar de Canarische Eilanden, Turkije, Griekenland of...
Sterren op het Hoogeland Sterren op het Hoogeland 3 km Al fietsend door het Hoogeland van Groningen ontmoet u kunstenaars en proeft de rijkd...
TipTop TipTop 3 km Ik ben na het halen van mijn AVB-examen overgestapt naar rijschool TipTop voor mijn A...
Tourism Events Groningen Tourism Events Groningen 3 km Tourism events Groningen offers affordable student trips to various cities in Europe ...
Euroboatcharter - Yacht Charter Euroboatcharter - Yacht Charter 3 km More than 12,000 yachts are waiting for you at more than 600 destinations worldwide. ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid