facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor K9Reflections

Info

- Teambuilding met inzet van werkhonden
- Hondenschool
- Individuele hondentraining
- Werkhondentrainer
- Inkoop en verkoop van werkhonden

Geschiedenis

- Training-en coachingsbedrijf in gedrag en communicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van werkhonden.
- Hondenschool
- Werkhondentrainer
- Inkoop en verkoop van werkhonden



"K9 is de term die wereldwijd bekend staat als werkhond, reflections duidt op het reflecteren van menselijk gedrag. K9Reflections is een trainings- en coachingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het trainen van werkhonden en het begeleiden van mensen.Onze missie is om mensen inzicht te geven in het gedrag van hun hond zodat ze hun hond kunnen begrijpen en ongewenst gedrag kunnen voorkomen.Onze visie is een sociale samenleving creëren waarbij hond en mens zonder stress en met plezier naast en met elkaar leven.Wij verzorgen momenteel alleen individuele trainingen.Bij onze trainingen maken wij gebruik van gecertificeerde coaches/trainers."
Adres: Oostgriend 104, 1356HH Almere Haven
Telefoonnummer: 0653514472
Stad: Almere-Haven
Route: Oostgriend 104
Postcode: 1356HH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: K9 Reflections, Hondenschool Jij en Ik, Hondentrainer Amsterdam, Hondentrainer thuis, Honden trainer, Hondenschool Quiebus, Training probleemhonden, Puppy coaching
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yellow Service voor Honden Yellow Service voor Honden 2 km Individuele uitlaatservice en training van honden op maat
Recensies
Super goede training gehad! Door de Corona waren er helaas geen groep lessen meer, maar Bas heeft bij ons de puppy cursus individueel gedaan. En met een super goed resultaat! Bas heeft veel verstand van honden en het gedrag. Hij geeft goede tips & Tricks en weet wat de eigenaar wilt. Buddha onze American Akita heeft veel geleerd in een korte tijd. Ik kan iedereen K9Reflections aanraden.
Tijdens de actieve honden cursus hebben mijn hond Dwergpoedel en ik meer dan voldoende begeleiding gehad. Groepen zijn gelukkig niet te groot. Bas is heel toegankelijk, diervriendelijk en heeft veel kennis van honden. Misti en ik hebben dan ook veel geleerd, maar bovenal plezier gehad tijdens de zeven trainingen. Ik merk echt dat het plezier en zelfvertrouwen van mijn hond is toegenomen en ook onze band. Ik kan iedereen aanraden te investeren in een training bij Bas.
Nooit meer ga ik ergens anders heen met mijn labrador. Ik heb cursussen gevolgd bij verschillende trainers.. was helaas niets voor ons. Zo doende hier terrecht gekomen. Hij weet waar hij over praat ,actieve les, goede informatie. Waar voor je geld. Hier leer je pas echt je hond trainen. Hier is het echte werk
Trainen bij K9 Reflections heeft mij erg geholpen mijn hond te leren begrijpen. In korte tijd heeft Bas mij op een laagdrempelige wijze inzicht gegeven in het karakter en behoefte van mijn jonge hond. Bas heeft oog voor de persoonlijke wensen/wat men met een hond wil. Na een aantal lessen was er al duidelijk resultaat waarneembaar. Hond en baasje zijn enthousiast!!!
Bas, Nogmaals dank voor de fantastische hondenangst training. Ik liep een paar dagen later op het strand met veel grote honden los en vond dat helemaal niet spannend meer. Was echt verbaasd.
Top training! Duidelijk en heeft veel kennis van honden!
Zojuist een 1 op 1 sessie met Bas afgerond. Eerste keer en ik moet toegeven dat hij de beste trainer is die ik heb ontmoet. In een uur tijd heb ik zoveel geleerd en de kennis die ik heb opgedaan, zal mij en mijn hond de rest van ons leven goed van pas komen. Hij neemt echt de tijd om te luisteren en de uitdagingen waar je voor staat te begrijpen en bespreekt vervolgens hoe je ze kunt overwinnen. Heel erg bedankt voor alles Bas. Ik kijk uit naar de volgende sessie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid