facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor K2-Publisher

K2-Publisher

Info

K2-Publisher ontwikkelt didactische leer- en hulpmiddelen die naast elke willekeurige methode in te zetten zijn. (Impressum)

Geschiedenis

K2-Publisher ontwikkelt didactische leer- en hulpmiddelen die naast elke willekeurige methode in te zetten zijn. (Impressum:http://www.k2-publisher.nl/impressum)

Het doel van K2-Publisher is het ondersteunen van u en uw leerlingen, op school en in de therapie, met kwalitatief hoogwaardige en kindgerichte producten: van daar onze naam: K2-Publisher.

In het middelpunt binnen het thema zelfstandig werken staat het door ons ontwikkelde Max leer- en oefensysteem®. Een nieuw zelfcontrolerend leermiddel bestaande uit een spelbord en nu al meer dan 70 verschillende kaartensets. Klik hier voor meer informatie.

Adres: Goudseweg 16 B, 2411HL Bodegraven
Telefoonnummer: +31(0)85-7507575
Stad: Bodegraven
Route: Goudseweg 16 B
Postcode: 2411HL



op zoek naar gerelateerd: Max k2 publisher, K2 woordenschat, K2 spelling, Materiaal taalontwikkeling, Spel NaTuurlijk, Eerst zien dan vertellen, Spiegel logopedie, Mijn woordenschat lingoplay
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Essence College Essence College 884 meter Essence Persoonlijke Ontwikkeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid